Nyhedsbrev

Vi udgiver med mellemrum et nyhedsbrev på e-mail til medlemmer og andre interesserede. Nyhedsbrevet kan f.eks. indeholde påmindelser og oplysninger om ture og andre arrangementer. Det kan også være om en pludseligt arrangeret tur, som ikke er med i det trykte program. Det kan være links til vandrerelaterede arrangementer i andre foreninger. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, men når der er behov. Nyhedsbrevene vil kunne læses her på siden, så længe indholdet stadig er aktuelt.

Hvis du ikke er medlem af Dansk Vandrelaug kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her: Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du er medlem af Viborg afdeling (eller andre afdelinger) skal du også selv tilmelde dig til nyhedsbrevet, hvis du ikke allerede modtager det. Det sker under din profil i Medlemsportalen. Se her, hvordan du logger på Medlemsportalen. Her kan du også tilmelde dig andre afdelingers nyhedsbrev.
Hvis du som medlem ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, eller tidligere har frameldt dig og nu ønsker at modtage det igen, ændrer du det på Medlemsportalen.
Husk også at rette dine oplysninger i Medlemsportalen, hvis du skifter email-adresse!

Nyhedsbrevene udsendes gennem tjenesten MailChimp. Hvis du i løbet af en måned ikke har modtaget nogle nyhedsbreve, så tjek din mappe for “Uønsket post” / “Spam-mail” om de er havnet der, og marker afsenderen nyhedsbrev@dvl-viborg.dk som sikker afsender.

Se de seneste nyhedsbreve her

17. oktober 2019: Udfordringer på Trækstien
30. september 2019: Oktobers ture. Rabatter på udstyr.
29. august 2019: Septemberprogram. Nyt på hjemmesiden.
31. juli 2019: Sensommerture. August
4. juli 2019: Reklame for foredrag med Bente Klarlund
27. juni 2017: Juli-aktiviteter
10. juni 2019: Kanotur og samkørsel
28. maj 2019: Juni, samkørsel, find vej til turen
28. april 2019: Maj-program, efterårsprogram på trapperne.
29. marts 2019: April-aktiviteter, husk navneskilt og fotokursus