Dollerup Bakker

Sådan går vi

Tag med på tur:

Indtil forbuddet mod forsamlinger hæves til over 100, vil er være tilmelding til vandreturene. Tilmeldingen findes ved den enkelte turs turopslag. Pt. er maks.-grænsen 10 deltagere pr. tur inkl. turlederen.

Alle er velkomne på vandreturene, medmindre der står, at de kun er for medlemmer. Hvis turen kræver tilmelding vil det tydeligt fremgå af programmet. Ellers kan du bare møde op ved startstedet eller ved samkørslen.
Pris: Det er gratis for medlemmer af DVL at deltage på vandreturene, andre betaler 30 kr., medmindre andet er angivet ved den enkelte tur.
Samkørsel: På ture uden for Viborg by er der ofte samkørsel til startstedet. Læs om samkørsel herOBS: Samkørslen er suspenderet frem til 31/12 2020.
Pauser: På dagture er det en god idé at tage en god madpakke og noget at drikke med, samt et siddeunderlag. Der holdes 2-3 pauser undervejs afhængig af turens længde. På dagture byder afdelingen på boller med ost/syltetøj i den første pause. På de korte torsdagsture og på aftenture er der en kort pause. OBS: Ordningen med boller er suspenderet frem til 31/12 2020 for at mindske smittefare. Medbring selv al forplejning.
Anbefalet påklædning: Solide travesko eller vandrestøvler og i øvrigt påklædning efter vejrudsigten.

Vores ture:

Dagture: Vores vandreture ligger fortrinsvis i weekender, enten lørdag eller søndag. Disse ture er af meget varierende længder, og der er tradition for, at vi byder på boller med ost og syltetøj i den første af pauserne (suspenderet indtil 31/12 2020). Kaffen har du selv med, ligesom madpakken til frokostpausen. Husk også rigeligt med vand.
Torsdagsture: I forårs-, sommer- og efterårsmånederne har vi desuden hver anden torsdag formiddag en kort tur på 5 – 7 km i roligt tempo. De kaldes ”torsdagsture”, her skal du selv medbringe al forplejning.
Aftenture: I sommerperioden har vi også korte aftenture.
Weekendture: Vi har tradition for (mindst) én gang om året at arrangere en weekendtur (fredag – søndag) lidt længere væk i landet.
Vandreferier: Vi laver også vandreferier i ind- og udland.

Turenes sværhedsgrad:

Vi angiver en sværhedsgrad ved alle vandreture. Se her, hvordan det aflæses.

Særlige ture:

Vi eksperimenterer ind imellem med nye turtyper. Nogle bliver kun afprøvet én gang og andre går hen og bliver traditioner.
Vi har forsøgt os med maraton-ture, koncertvandringer, fuldmåneture, kanoture, tegne-ture, tempo-ture og temature med udgangspunkt i forskellige temaer. Tjek programmet på linket nedenfor, for at finde netop din type tur.

Se alle ture og arrangementer i Viborg Afdeling her
Hent alle kommende ture i printvenlig udgave (Word)
Download turfolder (1. halvår 2020)
Download turfolder (2. halvår 2020)