Dollerup Bakker

Sådan går vi

Tag med på tur:

Alle er velkomne på vandreturene, medmindre der står, at de kun er for medlemmer. Nogle ture kræver tilmelding. Det vil tydeligt fremgå af programmet. Ellers kan du bare møde op ved startstedet.
Pris: Det er gratis for medlemmer af DVL at deltage på vandreturene, andre betaler 30 kr., medmindre andet er angivet ved den enkelte tur.
Samkørsel: På ture uden for Viborg by er der ofte samkørsel til startstedet. Læs om samkørsel her.

Pauser: På dagture er det en god idé at tage en god madpakke og noget at drikke med, samt et siddeunderlag. Der holdes 2-3 pauser undervejs afhængig af turens længde.  På de korte torsdagsture og på aftenture er der en kort pause.
Anbefalet påklædning: Solide travesko eller vandrestøvler og i øvrigt påklædning efter vejrudsigten.

Vores ture:

Dagture: Vores vandreture ligger fortrinsvis i weekender, enten lørdag eller søndag. Disse ture er af meget varierende længder. Kaffen og en formiddagsbolle har du selv med, ligesom madpakken til frokostpausen. Husk også rigeligt med vand.
Torsdagsture: Det meste af året har vi desuden hver anden torsdag formiddag en kort tur på 5 – 7 km i roligt tempo. De kaldes ”torsdagsture”. Der holdes en kort pause midtvejs.
Aftenture: I sommerperioden har vi også korte aftenture med en kort pause midtvejs.
Weekendture: Vi har tradition for (mindst) én gang om året at arrangere en weekendtur (fredag – søndag) lidt længere væk i landet.
Vandreferier: Vi laver også vandreferier i ind- og udland.

Turenes sværhedsgrad:

Vi angiver en sværhedsgrad ved alle vandreture. Se her, hvordan det aflæses.

Særlige ture:

Vi eksperimenterer ind imellem med nye turtyper. Nogle bliver kun afprøvet én gang og andre går hen og bliver traditioner.
Vi har forsøgt os med maraton-ture, koncertvandringer, fuldmåneture, kanoture, tegne-ture, tempo-ture og temature med udgangspunkt i forskellige temaer. I 2023 vil der blive en del historiske vandringer. Tjek programmet på linket nedenfor, for at finde netop din type tur.

*

Se alle ture og arrangementer i Viborg Afdeling her

Hent alle kommende ture i printvenlig udgave
– (klik på linket, vælg afdeling og klik på “Eksporter til Word”)

Download månedsprogram til at hænge på opslagstavlen