Tilmelding til vandreferie i Østrig 26/7-4/8

Turen er udsolgt. Du kan tilmelde dig en afbudsliste ved at udfylde skemaet nedenfor.

Felter med * skal udfyldes:

  • Her skal du angive, om du er villig til at stille bil til rådighed mod at få 5.432 kr før afrejse. Tilsagnet indbefatter også kørsel rundt i omegnen og udgift til eventuelle reparationer. Du kan også angive, om du har en ekstra stor bil, hvor der er god plads til 4 personer og bagage. Du kan angive, om du gerne vil være reservechauffør på dele af turen. Sæt så mange krydser, der er relevant for dig:
  • På turen til Østrig og på turen hjem er der indkvartering på vandrehjem i 4-personers værelser. Evt. enkeltværelse mod egen ekstrabetaling. På Ferienhof Oberer Gollmitzer indkvarteres vi i 1-2 personers værelser.
  • Særlige ønsker iøvrigt omkring overnatning og bespisning (der kan ikke garanteres mulighed for vegetarmad):
  • Jeg garanterer min kondition er i orden til vandring i bjerge.
  • Senest 1. bankdag efter tilmeldingen betales 1. rate på 1000 kr/person.
    VED AFBUDSLISTE SKAL DU IKKE BETALE, FØR DU FÅR BESKED OM, AT DU HAR FÅET EN PLADS.
    Restbeløbet betales senest 26. juni 2019. Ved framelding inden 1. juni 2019 tilbagebetales beløbet minus et fradrag på 500 kr. Ved framelding 1. juni eller senere tilbagebetales pengene kun, hvis en anden overtager pladsen (fradrag 500 kr).
  • Ja tak, jeg vil gerne modtage en deltagerliste og jeg giver samtidig tilladelse til at mit navn, afdeling, telefonnummer og e-mail må stå på listen som udsendes til alle deltagerne.
 Bemærk: Tilmeldingen er først registreret, når du har trykket på [Send] og ser en bekræftelse på skærmen!