‘We walk’ også i uge 41 – går du med?

Efterårets store kampagne for at få flere ud at vandre foregår i uge 41 - den 11.-17. oktober, hvor 'WE WALK' byder på en masse gåture i hele landet. Tag med ud på tur, mærk naturen og få fællesskabet med i købet. Langt de fleste ture er gratis.

We walk 2021

Vi deltog naturligvis også i We walk-kampagnen.

WE WALK 2021 er god motion i hyggeligt selskab. Det er lige, hvad du får med på vandreture med Dansk Vandrelaug. Vi går sammen for at røre os i fællesskab, mens vi nyder naturen og alt det positive, der følger i sporene af en vandretur.

DGI og Danmarks Idrætsforbund, DIF, har et mål om at gøre flere opmærksom på alle goderne. Derfor går vi sammen i WE WALK-kampagnen igen i år.

– Vi forsøger med WE WALK at få en masse mennesker ud af døren i hele landet. Der er så mange gode grunde til, at man skal gå. Det er bare sundt på alle måder – det holder kroppen og hjernen frisk, siger Thomas Lind, programleder for Bevæg dig for livet – Løb og gang, der står bag WE WALK.

DVL’s vandreture i uge 41 er en del af WE WALK-kampagnen. På bevaegdigforlivet.dk/wewalk kan du også finde andre gratis ture, der ikke er arrangeret af Dansk Vandrelaug. De er alle sammen gratis.

Klik på kortet, zoom ind og blev en del af det gode vandreselskab:

Her er der arrangeret DVL-vandreture i uge 41.
DVL’s vandreture under We walk 2021-ugen.

Ren forkælelse!

At man fyldes med positiv energi ved at vandre en tur i godt selskab, ved DVL’s over 10.000 medlemmer godt. Se bare her:

– Ren forkælelse!!! Møder op med rygsæk og madpakke – og får den smukke danske natur foræret med tryg guidning af turledere. Du møder, som du er – kan være social eller bare nyde at gå og suge naturen ind.

– Altid positive mennesker omkring der deler begejstringen for naturen. Lærer nye områder og noget af deres historie og er altid naturlig træt og godt tilpas efter en DVL-traver, siger Heidi fra Aarhus Afd. om DVL’s vandreture.

Følg trygt efter turlederne

På en vandretur med DVL bliver du ført rundt i trygge rammer. Mødestedet er tydeligt markeret på den enkelte tur. Og turlederen har forbedret ruten så godt, at du kan nyde omgivelserne i fulde drag, inklusive det gode følgeskab. Så det er bare at fylde den lille rygsæk med en termokande, lidt snak eller en madpakke plus regntøjet og så afsted.

Vi går løs herude:

 

Ses vi?

Emner