Toptur i Københavns Nordhavn. Foto Bente Michelsen

Fællesskab

Dansk Vandrelaug, DVL er et stort fællesskab af vandrevenner, som mødes på kryds og tværs i landet.

Artikler om vores fællesskab

I fællesskab giver DVL dig masser af gode oplevelser. Turlederne guider dig igennem landskaber, langs vand og igennem skove. Og med hvert skridt følger en masse gode snakke, alt imens turlederne også gør stop undervejs og fortæller om det særegne ved det område, vi passerer.

Vi lærer noget om os selv, om dem vi går iblandt og om området turen går igennem.

Og fællesskabet vokser for hver gang, du kommer op af sofaen og ud til mødestedet. Pludselig har du fået nye venner og veninder, som du også mødes med uden for DVL’s fællesskab.

Find vores mange vandreture med fællesskabet

Det er på alle måder et givende fællesskab, vi har gang i. Den naturlige motion vi får af at vandre gør godt, og det gør fællesskabet så sandelig også. Derfor bliver du simpelthen glad i låget ved at gå med DVL.

Viden

I fællesskab deler vi al vores viden om vandring. Både ude langs stierne og her på dvl.dk. Se for eksempel her, hvad DVL anbefaler af skønne vandreområder, stier og ruter og de nyeste bøger om vandring.

Virtuelt fællesskab

Fællesskabet kan også være virtuelt. For eksempel har vi en Facebook-gruppe, hvor vi lægger billeder og historier op fra vandreturene. Her er det også nemt at blive inspireret til at tage på tur i nye vandreområder.

Vandrerakademiet giver dig mulighed for gratis at deltage i onlineforedrag og -kurser.

På tur i Bromme ved Sorø. Foto Jens Arrent
På tur i Bromme ved Sorø. Foto Jens Arrent

Medlemsskab skaber fællesskab

Med et medlemsskab i DVL bliver du en del af fællesskabet. Med dit kontingent bidrager du samtidig til stiarbejdet i hele Danmark, ansvarlig brug af naturen og interessen for et aktivt og sundt friluftsliv samt friluftsprægede ture.


Det siger medlemmerne om DVL


Læs meget mere om vores fællesskab her:

Artikler om vores fællesskab