E-mail liste

Der er oprettet en e-mail liste for medlemmer af DVL-Fyn, hvor vi kan:

  • aftale samkørsel
  • annoncere en “pop-up”-tur
  • informere om ændringer til turen
  • informere om aflysninger (hvis myndighederne fraråder udkørsel)
  • så informationerne meget hurtigt når ud til medlemmerne og ingen fx kører forgæves ud til et mødested, som er flyttet i sidste øjeblik.

Listen fungerer sådan, at alle listens medlemmer får de beskeder, som bliver sendt til listen. Hvis man svarer på en besked kommer den også ud til hele listen. Man behøver ikke kende alle de andres adresse – man skriver bare til listens adresse som er dvl-fyn@googlegroups.com

Sådan bliver kommer du på listen:

1. Klik her for at begynde. 

2. Så kommer du til en side, hvor du trykker på “Tilmeld dig denne gruppe”.

3. Nu bliver du bedt om at indtaste din e-mail-adresse. Som verifikation af, at du ikke er en maskine, skal du også indtaste noget tekst fra et billede der bliver vist. Tryk så på “Abonner”.

4. Nu bliver der sendt en e-mail til dig, hvor du skal trykke på en knap for at bekræfte din tilmelding.

Det lyder mere indviklet, end det er. Giv det en chance. 

10 enkle ting om postlisten for DVL-Fyn
1. Ethvert brev til listen går ud til alle listens medlemmer og ikke til andre.

2. Det er kun medlemmer af DVL på Fyn, der er på listen. Listen har pr. februar 2019: 191 medlemmer.

3. Hvis du svarer på et brev, som du har fået på listen, går svaret også ud til alle medlemmer på listen. Hvis du kun vil svare til den, som lavede brevet, skal du skrive til hendes/hans adresse, som du kan se øverst i brevet.

4. Alle breve fra listen har teksten:
[DVL-Fyn]
stående forrest i brevets emne. Denne tekst bliver sat på af “systemet”, så man nemt kan genkende listens breve i sin oversigt, lave filtre og hvad ved jeg.

5. Listens adresse er:
dvl-fyn@googlegroups.com

Det er altså den adresse, du skal skrive til for at nå ud til alle de andre medlemmer. Adressen er nævnt nederst i hvert brev fra listen.
Du kan eventuelt gøre det nemmere for dig selv ved at oprette adressen i din adressebog. I min adressebog har jeg for eksempel oprettet en “kontaktperson”, som hedder “DVL-Fyn-listen” og har adressen dvl-fyn@googlegroups.com. Det fungerer for mig.

6. Hvis man får en ny adresse, kan man gøre forskellige ting for at opdatere sit abonnement.

Det nemmeste er nok at oprette sig med den nye adresse, for eksempel via foreningens hjemmeside og at ophæve abonnementet for den gamle adresse. Det står nederst i hvert brev, hvordan man ophæver et abonnement.

7. Hvis man er tilmeldt med en google-adresse, kan man også se listens breve på nettet. Adressen er nævnt nederst i hvert brev.

8. Man er på listen, hvis man kan sende til den uden at få et klagebrev tilbage fra “systemet”.

9. Der er mange måder at læse sine breve på. Så selv om naboen siger, at du bare skal trykke på denne eller hin knap, er det jo ikke sikkert, at du læser post på samme måde, og derfor har du ikke nødvendigvis de samme knapper – eller de gør ikke helt det samme.

10. Hvis noget konkret er uklart eller forvirrende er du velkommen til at skrive til mig. Du får bonuspoint, hvis du selv har forsøgt at løse problemet først 🙂

Ejnar Zacho Rath

ejnar@ezr.dk