Kleinbahnsporet ved Jørgensgård skov

Bliv turleder

Bliv turleder – det er sjovt og vi mangler flere turledere.

Mange har en turleder i maven – men du ved det måske slet ikke selv. Det er nemlig sjovt at finde nye og spændende steder til vandreture.

Der er ikke noget bedre, end at tage en flok vandrere med på en vandretur i naturen og opleve den glæde, det giver deltagerne. Det kan være alt –  en ren motionstur, hvor I bare går, eller måske en tur hvor I besøger et fortidsminde eller lign., alle muligheder står åbne for dig.

Danmarks natur- og kulturperler set i godt fællesskab og til fods står til rådighed. Som turleder finder du hurtig din egen stil og publikum.

Der skabes et fællesskab på turene med en god snak og dette fællesskab er ofte drivkraften til at arrangere din næste tur.

Er du ikke klar til at blive turleder straks, er der andre muligheder f.eks. som “Turleder light” sammen med en erfaren turleder – eller “føl” som nogen kalder det.
Du kan….

  • fortælle en turleder eller et bestyrelsesmedlem om et interessant eller smukt sted, du kender og som du synes vi andre også skal se. Gå evt. en tur sammen der.

  • være med til at planlægge en vandretur, ud fra dine egne ideer, for derefter at realisere turen sammen.

  • starte med at være bagstopper på en erfaren turleders vandretur – måske en tur du selv har foreslået.

  • deltage i et planlægningsmøde sammen med de øvrige turledere.

Det vigtigste er at du melder dig
– gør det allerede i dag til Erling Sørensen, turleder og næstformand, tlf. 30422824 eller mail erlingdvl@gmail.com.

Vel mødt, med nye idéer.

Vi mangler dig 🙂


Foto i toppen er hvor DVL Sønderjylland vandrer ud ad kleinbahnsporet ved Jørgensgård skov, Åbenrå med turleder Christel Banke.