Benbræk på Langenhorner hede, Sydslesvig

Tilmelding til nyhedsbrev

Hvis du som medlem endnu ikke har modtaget nyhedsbreve fra DVL Sønderjylland, skal du logge ind på medlemsportalen og tilmelde dig ved at markere et flueben.

Fortsæt læsningen for flere detaljer:

Nyhedsbrevet handler om aktuelle begivenheder i DVL Sønderjylland. Det kan være særlige vandreture, ferierejser og andre aktuelle nyheder af interesse for vandringsfolk.

Nyhedsbrevet fra DVL Sønderjylland udkommer ikke med faste intervaller, men efter behov. Der udsendes højst 12 nyhedsbreve om året, så der er ikke fare for, at din mailboks svømmer over.

Mailsystemet kan kun håndtere én mailadresse pr. person. Hvis en mailadresse er knyttet til flere personer – i en familie – kommer nyhedsbrevet ikke ud.

Problemet kan løses, hvis man går til medlemsportalen og sletter eller ændrer mailadressen på øvrige familiemedlemmer. Her kan man også bestille nyhedsbreve fra andre afdelinger og afmelde nyhedsbrevet fra DVL Sønderjylland.

I det hele taget er det en god ide at sikre, at ens oplysninger i medlemsportalen er ført ajour.

Direkte link til login på medlemsportalen.

Hvis du endnu ikke er medlem, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Du kan fortryde/afmelde her.

Læs om medlemskab af DVL.

Kontakt sekretariatet

Hvis du som medlem ikke har tilknyttet en mailadresse til din medlemsprofil, er du nødt til at kontakte DVL’s sekretariat på Kultorvet i København for at få hjælp til at oprette en mailadresse på medlemsportalen.

Sekretariatet har daglig telefontid fra kl. 10-15, og yderligere til kl. 17 på tirsdage og torsdage. Ring på telefonnummer 33 12 11 65.

Seneste nyhedsbreve


Foto i toppen er den sjældne plante Benbræk (tysk: Moorlilie) i Langenhorner hede, Sydslesvig.