Super efterårsdag nydt i Husby klitplantage

Intet er så skønt som disse varme efterårsdage, hvor solen få løvet til at skinne I alverdens gyldne varme farver, og man kan mærke lidt af den svundne sommers varme. At så kunne tilbringe sådan en dag i det fri med flot klitlandskab omkring en og godt selskab gør sådan en dag til en at…

Intet er så skønt som disse varme efterårsdage, hvor solen få løvet til at skinne I alverdens gyldne varme farver, og man kan mærke lidt af den svundne sommers varme. At så kunne tilbringe sådan en dag i det fri med flot klitlandskab omkring en og godt selskab gør sådan en dag til en at værd at huske på når november regn og kulde snart rammer en.

Vi begyndte turen i Helmklink Havn, hvor Holstbro kommune havde fået en ny certificeret kvalitetssti. Her stod den på en lille skarp af hjemmelavet kryddersnaps og vi ellers syd på gennem klitterne forbi en bunker og Maren Maw.  Vi fik studeret den udvikling, som området er ved at gennemgå med at fjerne en række bjergfyr og hybenroser og åbne området op. Nede ved Skavemose blev frokosten blev nydt i tæt på 20 graders varme.

Turen tilbage gik gennem lidt mere lukket granskov og der blev det tid til at se på planter brugt til kryddersnapsen og lidt svampe kom også med hjem.

Se billederne fra turen her