Finderup øvelsesterræn

Lørdag den 09. marts arrangerer Holstebroafdelingen tur til Finderup Øvelsesterræn. Turen er i Vandreliv anført til 20 km men bliver kun på ca 15 km Vi vandrer for det meste på grusveje, men kommer også lidt ud i terrænet. Indstil din GPS på Holstebrovej 183b, 8800 Viborg og du kommer til startstedet ved Depotgården. Der…

Lørdag den 09. marts arrangerer Holstebroafdelingen tur til Finderup Øvelsesterræn.
Turen er i Vandreliv anført til 20 km men bliver kun på ca 15 km
Vi vandrer for det meste på grusveje, men kommer også lidt ud i terrænet. Indstil din GPS på Holstebrovej 183b, 8800 Viborg og du kommer til startstedet ved Depotgården.
Der er opsat et skilt ved fra frakørslen fra Holstebrovej.
Det er 11.7 km vest for Viborg.
Ønsker du transport fra Holstebro så kontakt turleder senest torsdag den 7. marts (21758786) Afgang fra banegården kl. 0845. Der vil være en kop kaffe/te ved startstedet fra kl. 0930 og der vil være kort over området til uddeling.
Husk madpakke – vædske og siddeunderlag.