Førstehjælpskursus

Dansk vandrelaug har fået penge af Trygfonden til at lave sikre turlederne eller medlemmerne på vores ture kan førstehjælp. Jeg har derfor været i kontakt med Røde Kors for et kursus og de kan den 30.-31. marts i Holstebro i deres lokaler fra 9-15, da det er et udvidet førstehjælp er det over to dage. Man…

Dansk vandrelaug har fået penge af Trygfonden til at lave sikre turlederne eller medlemmerne på vores ture kan førstehjælp. Jeg har derfor været i kontakt med Røde Kors for et kursus og de kan den 30.-31. marts i Holstebro i deres lokaler fra 9-15, da det er et udvidet førstehjælp er det over to dage. Man medbringer selv mad og drikke. Maks. deltager er 16 personer. min. er 5 personer. Det er åben for alle medlemmer, dog er turleder og bestyrelsen første prioritet. Kurset  er gratis og der er  tilmelding skal sendes til laurid74@gmail.com hvor der angives navn og medlemsnr. Evt. på sms. til 22720971. Nærmere oplysninger omkring lokaler fås ved tilmelding.