Weekendtur til Klosterhede

Traditionen tro tog Holstebro afdeling på weekendtur efter endt generalforsamling. Turen gik denne gang til Klosterhede i hytte i det vestjyske nær Klosterhede. Vi stod op med morgen med god udsigt til en flok krondyr lige op til skoven. Efter god morgen mad kørte vi til Møllesø og gik derfra rundt og så på nye…

Traditionen tro tog Holstebro afdeling på weekendtur efter endt generalforsamling. Turen gik denne gang til Klosterhede i hytte i det vestjyske nær Klosterhede.

Vi stod op med morgen med god udsigt til en flok krondyr lige op til skoven. Efter god morgen mad kørte vi til Møllesø og gik derfra rundt og så på nye spor af den 200 bæver der i området.  Turen gik ellers gennem et meget varieret skov og hedeområde specielt spændende at se skovens forandring fra næsten rene granskove til mere og mere åbne områder og områder med løvskov. Efter en tur på 23 km med frisk luft var der hygge i hytten og sammen fik vi lavet en god aftensmad.

Søndag gik vi efter pakning af hytten, gik turen op mod Kærgaard Mølle,  hvor vi havde udsigt over Kilen. Her  blev studeret rydning af et stort skovområde. Vi fik nydt vores frokost inden turen gik hjemad efter 16 km tur.