Nyhedsbrev

Vi udgiver med mellemrum et nyhedsbrev på e-mail til medlemmer og andre interesserede. Nyhedsbrevet kan f.eks. indeholde påmindelser og oplysninger om ture og andre arrangementer. Det kan også være om en pludseligt arrangeret tur, som ikke er med i det trykte program. Det kan være links til vandrerelaterede arrangementer i andre foreninger. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, men når der er behov. Nyhedsbrevene vil kunne læses her på siden, så længe indholdet stadig er aktuelt.

Hvis du ikke er medlem af Dansk Vandrelaug kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her: Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du er medlem af Viborg afdeling (eller andre afdelinger) skal du også selv tilmelde dig til nyhedsbrevet, hvis du ikke allerede modtager det. Det sker under din profil i Medlemsportalen. Se her, hvordan du logger på Medlemsportalen. Her kan du også tilmelde dig andre afdelingers nyhedsbrev.
Hvis du som medlem ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, eller tidligere har frameldt dig og nu ønsker at modtage det igen, ændrer du det på Medlemsportalen.
Husk også at rette dine oplysninger i Medlemsportalen, hvis du skifter email-adresse!

Nyhedsbrevene udsendes gennem tjenesten MailChimp. Hvis du i løbet af en måned ikke har modtaget nogle nyhedsbreve, så tjek din mappe for “Uønsket post” / “Spam-mail” om de er havnet der, og marker afsenderen dvl-viborg@live.dk som sikker afsender.

Se de seneste nyhedsbreve her

29. april 2021: Det lysner
29. marts: April-ture, Silkeborg-ture og en tur i mediemøllen
8. marts: Hedeture
25. februar 2021: Så vandrer vi igen
26. januar 2021: Mens vi venter. landsdækkende aktiviteter.
24. januar 2021: DVL støtter Danmarksindsamlingen
6. januar 2021: Ture aflyses
3. januar 2021: Godt nytår! Vi må da håbe det bliver bedre!
20. december 2020: Se dine tilmeldinger