Sofiero

Tur til Sofiero den 31. august 2024

Vi mødes ved Færgeterminalens billetsalg i Helsingør og sejler ca kl. 10 til Helsingborg.

Derefter starter en vandring på Landborgspromenaden til Sofiero.
Efter et par timers ophold vandrer vi tilbage til færgelejet langs med vandet.

Vi ankommer til Danmark ca. 17.30.

Der er ingen tilmelding, mød blot op ved færgelejet kl. 10, hvor du køber din færgebillet i app eller i billetsalget. Se priser for færge og entré til Sofiero her:

Priser & biljetter – (sofiero.se)

Priser – Se hvad din billettype koster | ØRESUNDSLINJEN (oresundslinjen.dk)

Når sensommeren er smukkest besøger vi Havedagene på Sofiero. I elleve dage fyldes parken med haveinspiration, udstillinger, kunst, guidede ture og foredrag. I blomsterbedene blomstrer sæsonens storslåede blomster, og i Dahliakvarteret oplever du en ægte farveeksplosion. Årets tema er “Med alle sanser”, og du kan forvente nye smukke, duftende og smagfulde opdagelser.

I den nordlige del af parken, omkring vingården og køkkenhaven, vil der være aktiviteter af forskellig art. Her kan du møde haveprofiler, lytte til foredrag og nærstudere blomstrende idéhaver. En dejlig pop-up butik flytter ind i vingården, og rundt i parken kan du gennemse udvalgte haveartikler og lokalt produceret mad hos gæsteudstillere på udvalgte dage. Bistro Orangeriet og Garden Café er åbne.

Havedagene på Sofiero byder på noget for alle aldre, uanset om du er havefan, blomsterelsker eller bare har lyst til en udflugt, der giver inspiration og viden. Tag hele familien med og opdag, hvor smuk parken er i august. På Børnenes Sofiero arrangeres aktiviteter for de minder børn. Parken er fyldt med spændende oplevelser.

Velkommen til inspirerende sensommerdage!

Turen er på ca. 13 – 14 km

 

Turledere:

Vibeke Bjerregaard

Gentofte DVL

Evt. spørgsmål rettes til gentofte.dvl@gmail.com