Som medlem af Dansk Vandrelaug kan du bl.a. nyde udsigten i Mols Bjerge. Foto Preben Simonsen

Medlem

Er du ny på tur eller en erfaren vandrer?
Som medlem i Dansk Vandrelaug får du sund motion, gode oplevelser i naturen og hyggeligt samvær med i rygsækken.

Vi består af 20 afdelinger fordelt i hele landet, og vores p.t. over 600 frivillige turledere står bag og går forrest på vores ca. 2.200 årlige vandreture. Sådan går vi.

Vandreturene arrangeres og ledes af dygtige turledere, og har varierende længder. I mange afdelinger er der ture såvel i weekenden som på hverdage. Hvis du er nybegynder, er det en god idé at starte med de kortere vandreture.

Med os får du altid godt selskab på vandreturen, for vi har omkring 10.000 aktive medlemmer.

Klik her og meld dig straks ind i det gode selskab

De nuværende kontingentsatser:

  • Voksen 27 til og med 64 år = 420 kr.
  • Senior over 65 år / førtidspensionist = 290 kr.
  • Familie (ægtefæller / samlevere + børn og unge u. 27 år) = 588 kr.
  • Seniorpar over 65 år / førtidspensionistpar = 435 kr.
  • Unge 18-26 år = 102 kr.
  • Børn 0-17 år 61 kr.

Medlemskabet er gyldigt 1 år fra indmeldelsesdatoen.

Her ser du vores næste ture i hele landet

Overvejer du at blive medlem af Dansk Vandrelaug, men endnu ikke er helt sikker, er du velkommen til at gå med vores vandreture for at vurdere, om vores koncept for vandreture er noget for dig.

Ønsker du at blive medlem af Dansk Vandrelaug, kan du indmelde dig online og betale for medlemskabet. I din indbakke vil du modtage en bekræftelse på betalingen samt en mail, hvor vi byder dig velkommen som nyt medlem.
I forbindelse med oprettelsen vil du blive tilknyttet en af Dansk Vandrelaugs 20 lokalafdelinger ud fra dit postnummer. Hvis du ønsker at være tilknyttet en anden lokalafdeling, beder vi dig kontakte sekretariatet efter oprettelsen af dit medlemskab.
Oplever du problemer i forbindelse med indmeldelsen via hjemmesiden, kan du kontakte os på dvl@dvl.dk eller tlf. 3312 1165 hverdage mellem kl. 10-15.

Meld dig straks ind i det gode selskab

Har du ikke et elektronisk betalingskort eller oplever du problemer i forbindelse med indmeldelsen, kan du kontakte sekretariatet på tlf. 3312 1165 eller sende os en mail på dvl@dvl.dk.

Som medlem af Dansk Vandrelaug får du først og fremmest muligheden for at deltage i vandreture over hele landet, i godt selskab og med erfarne turledere, som vil vise dig stier og steder, som du måske aldrig tidligere har oplevet. Du behøver normalt ikke at melde dig til turene, men kan blot møde op på startstedet, så du kan lade tiden og lysten bestemme for dig. Tilmelding er nødvendig, hvis det er angivet i annoncen for turen.

Inspirerende blad, vandreferier og andre fordele

Seks gange om året vil du få tilsendt vores medlemsblad VandreLiv. Bladet indeholder artikler, der formidler vandreoplevelser fra ind- og udland, annoncering af de kommende to måneders vandreture/vandreferier i Danmark og udlandet, kurser og orienterer derudover om Dansk Vandrelaugs holdninger og øvrige aktiviteter. Vi skriver om alle vandrerelaterede emner som motion, sundhed, natur og kultur samt naturligvis udstyr – tøj, støvler, rygsække, grej – og litteratur om vandreruter.

Medlemsnyheder ser du også her

Næste VandreLiv, der dækker månederne november-december, vil blive omdelt af PostNord i perioden 19/12-28/12 2018.

Fordele for dig som medlem

Hvis du er medlem af Dansk Vandrelaug, har du adgang til mange medlemsfordele. Du får rabat på køb af varer bl.a. i følgende butikker: Friluftsland, Eventyrsport, Fjeld & Fritid samt Spejder Sport. Se listen over de mange fordelsbutikker her.

Dansk Vandrelaugs afdeling i København ejer to sommerhuse, som du kan leje som medlem af Dansk Vandrelaug.

Gratis vandreture i godt selskab

Når først du er blevet medlem, er vandreturene som udgangspunkt gratis. Der kan dog være ekstraudgifter i form af færgebilletter m.m. Dette vil i så fald fremgå af turannoncen.

Turlederen er igang med at fortælle….

Medlemskabet giver dig samtidig adgang til de mange vandreferier, vores turledere arrangerer i både ind- og udland. Fantastiske ferier iscenesat af vandrere for vandrere. Kurser er også en del af vores medlemsfordelspakke, hvor turledere og bestyrelsesmedlemmer derudover har adgang til en række kompetencegivende kurser.

Meld dig straks ind i det gode selskab

Tilmeld dit medlemskab til betalingsservice

Det er en fordel både for dig selv og os, hvis du tilmelder dit medlemskab til betalingsservice. Tilmelding kan ske via din bank/netbank eller ved at benytte online tilmeldingen her, hvorefter den årlige betaling af medlemskabet kører af sig selv. Du kan tidligst foretage tilmelding til betalingsservice, når du har modtaget dit medlemsnummer.
Ved tilmelding skal du anvende dit medlemsnummer samt Dansk Vandrelaugs PBS-nummer: 01082140 og debitor gruppe 00010.
Det er gratis at benytte betalingsservice, der tidligere hed PBS. Det er firmaet Nets A/S, der står bag.

Husk altid madpakken og drikke, siddeunderlag samt regntøj – så er du klar til din næste vandretur

Uden mad og drikke går det ikke - heller ikke for vandrere
Et stort fældet træ er den perfekte bænk i naturen på en vandretur