Postkasse i skoven. Foto Pixabay

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

I Dansk Vandrelaug udsender vi jævnligt nyhedsbreve til vores medlemmer og frivillige, men du kan også finde god inspiration til et sundt og socialt udeliv som ikke-medlem.

Tilmeld dig nyhedsbrevet VandreNyt her

VandreNyt udkommer ca. 1 gang om måneden og er fyldt med god inspiration til dig, der holder af at komme ud i det fri.

Her hjælper vi dig ud på egen hånd og lokker dig med på vores guidede ture – dem, hvor du slipper for at skulle finde vej, så du kan nyde naturoplevelserne i det bedste selskab.

Læs de seneste udgaver af VandreNyt

Ønsker du at afmelde dig VandreNyt, kan du gøre det her.

Medlemmer får meget mere

Medlemmer og frivillige har adgang til nyhedsbrevene via vores medlemsportal. Her kan du se, hvilke afdelinger der holder medlemmerne orienteret via nyhedsbreve.

Sådan ser medlemsportalens nyhedsbrev-tilmelding ud.
Sådan ser medlemsportalens nyhedsbrev-tilmelding ud.

Bemærk, for at kunne modtage afdelingsnyhedsbreve skal den mailadresse, der er forbundet med dit medlemskab, være unik. Hvis I som par/familie har noteret samme mailadresse, modtager ingen af jer nyhedsbrevene. Hvis du skal have hjælp til at rette det, er du velkommen til at ringe til sekretariatet på tlf. 3312 1165 eller sende en mail til dvl@dvl.dk.

Vejledning til medlemsportalen

Her ser du, hvad du kan bruge din medlemsportal til, hvordan du får adgang til den første gang eller hvis du har glemt adgangskoden samt, hvordan du tilmelder dig din afdeling og andres nyhedsbreve.

Redaktørerne af afdelingernes nyhedsbreve udveksler erfaringer via en mailingliste. Hvis du vil med på den liste, bedes du kontakte Camilla.