Den gule ejendom på Kultorvet 7 har været Dansk Vandrelaugs ejendom siden 1959.

Sekretariatet

På Kultorvet 7 midt i København ligger Dansk Vandrelaugs sekretariat. Her sidder følgende fire medarbejdere dagligt.

De får løbende selskab af landsformanden, foreningens mange frivillige og henvendelser fra eksisterende og nye medlemmer samt andre besøgende fra ind- og udland med interesse for vandringen.

Martin Machado. Foto privat

Martin Machado er leder af sekretariatet i Dansk Vandrelaug.

Som sekretariatsleder har jeg ansvaret for den daglige ledelse af vores sekretariat sammen med mine gode kolleger på kontoret. Vi arbejder hårdt på at sikre, at alt fungerer smidigt, samtidig med at vi sammen med styrelsen, vores 21 lokalafdelinger og over 600+ engagerede frivillige, kontinuerligt arbejder på at udvikle foreningen.

Mit arbejde spænder fra daglige driftsopgaver til deltagelse i udviklingsprojekter og strategisk planlægning. Som sekretariatsleder er jeg med til at implementere de beslutninger som styrelsen træffer. Derudover deltager jeg i landsmødet, formandsmøder og diverse udvalgsmøder.

Jeg er også involveret i at forme og fremme vores strategiske kommunikation både internt og eksternt. Jeg deltager aktivt i udvalg og projekter, der knytter sig til vores nye vision, DVL2.0 (2024-2026), og jeg glæder mig til de spændende initiativer, vi har forude.

Endelig inkluderer min rolle udarbejdelse af ansøgninger og opbygning af relationer med både eksisterende og nye strategiske samarbejdspartnere.

Hvis du har spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte mig direkte på mobil: 2129 3278.

 

Erik Krogh holder styr på foreningens bogholderi.

 

 

 

 

 

 

Christa Schønberg er kursus- og medlemsadministrator samt redigerer lokalstof til medlemsbladet m.m.

 

 

 

 

 

Camilla Dam er kommunikations-medarbejer.

Jeg er engageret i intern og ekstern kommunikation på web, SoMe, i VandreLiv (medlemsblad) og i nyhedsbreve.

Undervisning og coaching af de mange frivillige i alt med ord og koder på hjemmesider og i nyhedsbreve hører også til på mit bord.

Jeg fejlfinder og videreudvikler på WordPress-sitet i samarbejde med Peytz & co. og dykker ned i medlemsdatabasens kringelkroge, når det er nødvendigt. Og så tager jeg telefonen på nr. 3318 1046 (mobil 2212 9779).

 


Kontakt

Du kan kontakte Dansk Vandrelaug via denne mailformular, på telefon 33 12 11 65 eller ved at tage ind på Kultorvet 7, hvor døren er åben tirsdage og torsdage mellem kl. 13 & 17.