Giv et medlemskab i gave

Del glæden ved at vandre i godt selskab: Giv et års fællesskab og medlemskab af Dansk Vandrelaug i fødselsdagsgave eller julegave.

gavebevis på gavemedlemskabUdfyld kontaktformularen herunder og indbetal kontingentet, så opretter vi et gavemedlemskab.

Eller kontakt os på dvl@dvl.dk, så hjælper vi dig.

Når vi har modtaget både formular og indbetaling, vil det nye medlem – eller du selv, hvis du vil aflevere det personligt – pr. PostNord modtage et velkomstbrev, det sidste nummer af medlemsbladet VandreLiv og et gavebevis, hvor det nye medlem kan se, at medlemskabet af Dansk Vandrelaug er en gave fra dig.

Bemærk, PostNord har brug for en vis ekspeditionstid – typisk omkring halvanden uge!

Kontingentsatser og -typer

I formularen skal du forholde dig til, hvilken kontingenttype du vil forære væk. Du kan vælge imellem disse 8: Senior (over 65 år), Seniorpar (begge over 65), Voksen (27-65), Familie, Førtidspensionist, Førtidspensionistpar, Ung (18-26) eller Barn (0-17).

Klik og se kontingentsatserne

Beløbet beder vi dig indbetale på DVL’s konto i Danske Bank: 4180 3113058099. I forbindelse med indbetalingen skal du i Meddelelsesfelt til modtager skrive “Gave til Xxxx”, så vi kan matche din indbetaling med de oplysninger, vi har modtaget fra dig.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 3312 1165 eller mail dvl@dvl.dk, hvis ovenstående volder problemer.