Vandrernes Dag-badges. Foto Anita Garbers

Vandrernes Dag – intern

Dansk Vandrelaug markerer hvert år Vandrernes Dag den 3. søndag i september.

Formålet med Vandrernes Dag er at vise, hvad DVL har at tilbyde kommende medlemmer. Derfor er det vigtigt med omtale i både den trykte presse, på de sociale medier og at få medlemmer til at reklamere for vore ture.

Korte ture er attraktive – især for nye deltagere. Evt. start efter kl. 12, da mange nye ikke tager madpakke med. Hvis man blot vil snuse til vore ture må de ikke være for lange og anstrengende. Det kan derfor være godt at tilbyde flere ture af forskellig længde med start og slut samme sted.

Turene er gratis. Evt. ekstra udgifter til entre, guide eller transport skal dækkes af afdelingen eller evt. af deltagerne.

Hver afdeling er selv ansvarlig for annoncering om Vandrernes Dag til deres lokale presse. Overvej om turen har et indhold, som pressen vil interessere sig for. Det er en god ide at medsende et billede med pressemeddelelsen eller at invitere en journalist til at gå med. Efter turen kan man evt. lave en opfølgende pressemeddelelse med billede fra turen.

Her indberetter du din Vandrernes Dag-tur:

Hver enkelt Vandrernes Dag-tur skal indberettes. Har flere turledere planlagt turen i samarbejde vælges, hvem der laver indberetningen. Såfremt turlederne kommer fra forskellige afdelinger, laves en indberetning for hver afdeling.

Alle felter med * skal udfyldes.
  • Hvis flere afdelinger står bag turen, laver hver afdeling en indberetning
  • Samlet antal- gæster, medlemmer og turledere.
  • Indberetningen er først sendt, når du har trykket på [Send] og ser en bekræftelse på skærmen.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.