Vandring i Trehøje i Mols Bjerge. Godt for krop og sind. Foto: Helle Mortensen

Vandring

Vandring er sund motion og godt humør – Gå med Dansk Vandrelaug på nye og spændende naturoplevelser

Vi vil meget gerne have dig med ud og vandre sammen med os. Vi tilbyder mange og varierede vandreture i det meste af landet – faktisk arrangerer vi ca. 2.800 ture om året.

Uden for landets grænser tager vi dig også med på vandretur – oftest i Sverige og Nordtyskland. Og vi arrangerer ferier i ind- og udland, hvor vores ture er arrangeret af vandrere, for vandrere. Det er et kvalitetsstempel vi er stolte af!

Find hurtigt vej til vandreture og godt selskab

Turlængden er alt fra en håndfuld kilometer til 100 km – de fleste ligger dog omkring de 5-15 km.

Læs, hvordan vandreture med Dansk Vandrelaug normalt foregår.

Ren forkælelse!!! Møder op med rygsæk og madpakke – og får den smukke danske natur foræret med tryg guidning af turledere. Du møder, som du er – kan være social eller bare nyde at gå og suge naturen ind.

Altid positive mennesker omkring der deler begejstringen for naturen. Lærer nye områder og noget af deres historie og er altid naturlig træt og godt tilpas efter en DVL-traver, siger Heidi – et af DVL’s over 10.000 tilfredse medlemmer.

Gå selv

Find masser af inspiration på Danmarks Bedste Stioversigt eller se, hvad DVL anbefaler særligt af både stier og bøger. Og er børnene små er der her nogle forslag til spor, du let kan følge.

Du kan også selv gå en tur. Læs mere her for at få inspiration fx til at gå på landets mange kvalitetsstier og Fjernvandreveje.

Vejret er stort set altid til vandring. Tjek vejrudsigten, så du får det rette tøj på


Mere viden om vandring