Vil du være frivillig?

I Dansk Vandrelaug er vi ca. 675 frivillige. Langt de fleste er turledere, men der er også mange andre opgaver, du kan engagere dig i som frivillig.

Foreningen giver rig mulighed for, at du kan udnytte de kompetencer, du har i forvejen. Eller du kan udvikle nye, hvis du har lyst til at engagere dig frivilligt i vore forskellige aktiviteter.

Vil du være med til at udvikle PR-materialer til Dansk Vandrelaug? På den måde er du med til at gøre os synlige både på messer, til særlige events og på de almindelige vandreture.

Vil du være en del af kommunikationsholdet? Her former vi bl.a. medlemsbladet Vandreliv.

Vil du være med til at udvikle nye kurser? Der er både tale om kompetencegivende kurser for alle de frivillige og interessekurser, som alle medlemmer kan deltage i.

Har du lyst til at engagere dig i en eller flere Dansk Vandrelaugs udvalg og arbejdsgrupper?

Eller har du lyst til at gøre en indsats lokalt i en af vore 21 lokalafdelinger?

Har du lyst til at blive medlem af vores udvalg og/eller arbejdsgrupper, kan du kontakte sekretariatet enten via mail dvl@dvl.dk eller på tlf. nr. 3312 1165, så vil vi formidle kontakten videre til rette udvalg og arbejdsgruppe.

Forside landsmødematerialeI denne beretning fra landsmødet 2021 kan du få et indtryk af det daglige arbejde i udvalgene og arbejdsgrupper.

Dine udgifter i forbindelse med frivillig arbejdet vil altid blive dækket af landsforeningen, ligesom du er forsikret af DVL’s forsikringer.

Hvis det mest er opgaven som turleder, du har lyst til at engagere dig i, kan du her se, hvordan du kommer i gang som turleder i Dansk Vandrelaug.