Nyheder

Dansk Vandrelaug henter sekretariatsleder i DGI

Imens interessen for vandring blomstrer, tager Dansk Vandrelaugs landsdækkende organisation endnu et skridt i retning af DVL version 2. Her bliver Martin Machado en væsentlig del af udviklingen som DVL’s nye sekretariatsleder pr. 1. april 2024.

Martin Machado. Foto privat

Danmarks Naturstier – en omvej værd

Vi glæder os over, at der nu er opnået fondsfinansiering til projektet “Danmarks Naturstier - en omvej værd”, som vil skabe et nationalt netværk af naturstier i hele landet. Projektet har et totalt budget på 130 mio. kr. og er et samarbejde mellem Naturstyrelsen, Nordea-fonden, Friluftsrådet, Kommunernes Landsforening og flere andre aktører.

Freja finder ro og planter på vandretur

Det er helt naturligt for 26-årige Freja Frænell at tage på vandretur. Hun blev bidt af det allerede som barn og søger både oplevelser på egen hånd, ture med vennerne og ferier med sin mor.  

Solnedgang i Fulufjällets nationalpark Foto Freja Frænell

Fire passionerede vandrere valgt ind i styrelsen  

DVL’s styrelse fik fire ambitiøse nye medlemmer på landsmødet i november 2023. Økonomisk balance, udvikling, internt og eksternt samarbejde og øget synlighed er noget af det, de har fokus på. 

De nye styrelsesmedlemmer blev fundet iblandt landsmødedeltagerne. Foto Camilla Dam

Landsmødet 2023 bød på fine fremtidsvisioner og ny formand 

Dansk Vandrelaug går nye veje, hvilket afspejlede sig i det årlige landsmøde den 4. november 2023. Her blev stillet skarpt på året, der er gået, udvikling og lovændringer, ligesom der blev valgt en ny formand og nye styrelsesmedlemmer. 

En fyldt mødesal i Odense. Foto Camilla Dam

Velkommen til et nyt vandreår med Dansk Vandrelaug

Det bliver et år, som vi kender det, med vandring af samme kvalitet og omfang. Det bliver også et år, hvor DVL arbejder på at finde nye veje og udvikle nye tilbud til de mange, som i disse år har lyst til at gå og vandre noget mere.

Dorrit Christensen. Foto privat