Nyheder

Dansk Vandrelaug går på ferie

Som medlem af DVL får du også adgang til vores mange vandreferier i ind- og udland. For dem alle gælder, at de er lavet for vandrere af vandrere. Det er et kvalitetsstempel, vi er stolte af.

Her er vi på Island ved Westfjord. Foto Rie Lambæk Mikkelsen.

Hvor går du med på Vandrernes Dag?

DMI's vejrudsigt for på søndag forudser mest tørt vejr med lidt eller nogen sol og temperaturer mellem 17 og 20 grader. Det ser da helt perfekt ud til en vandretur i godt selskab, ikke?

Vandrernes Dag 2018

Gør som Jørgen Leth: Gå

Humør, vægt og form påvirkes alle positivt af en gåtur. Du styrker du knoglemassen, nedsætter risikoen for type 2-diabetes, hjerte-kar-sygdomme og forhøjet blodtryk. Det er der både forsket i og skrevet bøger om.

Godt humør i vandrelauget med udsigt til Roskilde Fjord. Foto Camilla Dam

Vil du med ud at fejre Vandrernes Dag på søndag?

Du er altid velkommen til at gå med på Dansk Vandrelaugs ture, hvis du vil se, om det at vandre i vores gode selskab er noget for dig. Er du nysgerrig, er søndag den 16. september en ekstra oplagt mulighed at gå med på en gratis tur.

Trehøje i Mols Bjerge. Foto: Helle Mortensen

Find 5 fejl

Den 3. september offentliggjorde vi vores nye site efter at have bygget og testet i al hemmelighed i nogle måneder. Som forventet opfører ikke alt sig helt, som vi havde forventet. Finder du derfor en fejl, er du velkommen til at skrive til os.
Vi vil også meget gerne have din mening om hjemmesiden.

Danmarks natur skal bindes bedre sammen

Hvordan kan man skabe flere og bedre stier og ruter til friluftsliv i Danmark, så flere kan opleve den danske natur til lands og til vands? Det vil et nyt initiativ fra Friluftsrådet sætte fokus på.

Vandretræf på Sydfyn

Vagabond Tours’ årlige vandretræf går i år til Det Sydfynske Øhav. Skal du med rundt på Øhavsstien den 28.-30. september?

Tøm tasken, turleder – træaldermåler

Dansk Vandrelaugs turledere er altid velforberedte, når de fører an rundt i den danske natur. Nogle gange bliver der fisket ganske særlige remedier op af rygsækken