Nyheder

Historiske Vandringer – I Vikingernes fodspor i Odense

Dette er en spændende historisk vandretur, hvor I vil følge i vikingernes fodspor i Odense og udforske historiske steder langs ruten. Der er en fantastisk mulighed for at opleve vikingernes historie i Odense og lære mere om de arkæologiske fund og kulturarv i området.

Historiske Vandringer – Jødernes flugt oktober 1943

Dette er en interessant historisk vandring, der fokuserer på jødernes flugt i oktober 1943 under besættelsestiden i Danmark. Historisk vandring i samarbejde med Mindelunden, hvorfra Anna Wagn og Kasper Them Larsen medvirker som formidlere. Vi slutter i Mindelunden, hvor der er "Lys i Mørket".

Historisk vandring i Marsken omkring Højer

Tøndermarsken er Danmarks største marskområde og et unikt kultur- og naturlandskab med et rigt fugleliv. Nogle dele af området er endda nationalpark og UNESCO Verdensarv.
Tøndermarsken har altid været tæt forbundet med havet og vandet, og landskabet bærer præg af menneskets indgriben gennem diger, sluser, pumpestationer og værfter.

En rejse mod oplevelser, fællesskab og selvopdagelse

For Christine Antorini, tidligere minister og i dag administrerende direktør i LIFE Fonden, er vandring blevet en vigtig del af livet. Det er blevet en kilde til mental sundhed, og det er her nye idéer og meningsfulde fællesskaber opstår. 

Christine Antorini med sin kvindevandregruppe i den vestlige del af Mallorca 2020. Foto privat

Vil du med ud at fejre Vandrernes Dag på lørdag?

Alt godt kommer til den, som vandrer. Er du nysgerrig efter, hvad det kan betyde for dig, er Vandrernes Dag på lørdag, den 23. september, en oplagt mulighed for at prøve det sunde koncept af på egne fødder.

Vandring i Trehøje i Mols Bjerge. Godt for krop og sind. Foto: Helle Mortensen

Vandring på Mullerthal Trail i Luxembourg

I foråret 2023 havde turleder Grethe Aagaard og Bente Frænell en feriegruppe med til Luxembourg, hvor Mullerthal Trail bød på tre ruter med hver sit særpræg.

DVL-ferie i Luxembourg. Foto Annette Lindorff