Nyheder

Følg Dansk Vandrelaug på Folkemødet

Mennesker mødes i tusindvis på det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm den 13.-15. juni, hvor samtaler på kryds og tværs mellem borgere, organisationer, foreninger, partier og virksomheder dyrker demokratiet, og alle bliver klogere.

Friluftsrådets grønne scene på Folkemødet. Foto Friluftsrådet

Isfugl

Isfuglen er en af de mest eksotisk udseende danske ynglefugle med lysende, turkisblå overside, grønblå vinger, orangerød underside og hvid halsstribe. Den tilhører skrigefuglene, en gruppe af farvestrålende, primært tropiske fugle.

Isfugl. Foto Paul Dalholm Hansen

We walk 2024 – går du med?

I uge 19 går DGI og DIF endnu en gang sammen om We walk-kampagnen, hvor du er velkommen til at gå med - også på DVL's ture. Tag med ud, mærk fællesskabet og nyd naturen.

Vandresko

Mange foretrækker at gå i vandresko i stedet for vandrestøvler. Skoene er typisk lettere så man bevæger sig mere frit, men støtter naturligvis ikke anklerne så godt som støvler. Men har god sål og solid overdel sammenlignet med mange løbesko. Fine hvis man ikke skal gå i vanskeligt terræn eller med tung bagage. Her er et par bud på egentlige vandresko.

Flyvende rygsæk. Foto Mette Høeberg

Historisk passage vinder fotokonkurrencen 2023

Vandrehistorier har vi masser af i DVL, og vi deler dem både i samtaler og på billeder. Det sidste har vi fået syn for i fotokonkurrencen, som Bente Michelsen vandt på en historisk passage. Jasna Miklus blev nummer to og Kurt Vestergaard Nielsen blev nr. 3.

FK23 Historisk passage. Foto Bente Michelsen

Jens Kølbæk – DVL Aalborg

Den 25. april 2024 var vi til Jens Kølbæks bisættelse og tog afsked med vores mangeårige bestyrelsesmedlem og turleder.