Nyheder

Vandrernes Dag 2024 er lige til at gå til

Som medlem af Dansk Vandrelaug ved vi alle, det giver livsglæde at vandre - det bliver vi bekræftet i, hver eneste gang vi tager med på en tur. Men kender DU følelsen? Tag endelig med på vores årlige festdag, Vandrernes Dag - den 28. september.

Vandrernes Dag 2024 - gå med!

Fodgeografi

Vandring forbinder os med naturen og vækker en dyb indre ro. Minderne fra de mange vandringer består, fordi de er oplevet - med tryk på 'levet'. Tag med, når Hans Henrik Kleinert dykker ned i vandreturenes mange goder i denne kronik.

På vej. Foto privat

Vandretid er nutid

Drømmer du om at gå længere, end du gør nu, måske endda i flere dage i træk? Ønsker du at blive klar til en spændende vandreferie til efteråret? Så er nu det perfekte tidspunkt at begynde dine forberedelser.

Dorrit Christensen. Foto privat

Læs VandreLiv nr. 3 2024 her

Alt godt kommer til den, som vandrer: Motion, naturoplevelser og mentale opture, der varer ved! Læs og lad dig inspirere i det nye VandreLiv-magasin.

Serpentinevej i Ejstrupholm. Foto Michael Rasmussen

Følg Dansk Vandrelaug på Folkemødet

Mennesker mødes i tusindvis på det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm den 13.-15. juni, hvor samtaler på kryds og tværs mellem borgere, organisationer, foreninger, partier og virksomheder dyrker demokratiet, og alle bliver klogere.

Friluftsrådets grønne scene på Folkemødet. Foto Friluftsrådet