Samarbejdspartnere

Dansk Vandrelaugs samarbejdspartnere

I Dansk Vandrelaug samarbejder vi med en række forskellige aktører, samarbejdspartnere m.fl., som listes nedenfor. Oversigten er langt fra udtømmende men kan give et vist indtryk af bredden:

Medlemsbladet VandreLiv:

Mediegruppen i Vejle
Udarbejder redaktionelt stof til medlemsbladet i samarbejde med redaktionsgruppen i Dansk Vandrelaug, layout af bladet, sparringspartner inden for medier m.m.

Vendemus
Er vores annoncebureau bosiddende i Aarhus. Tegning af annoncer skal rettes direkte til Vendemus ApS. Kontaktoplysninger og information om gældende priser for annoncering i VandreLiv og på www.dvl.dk findes i medieinformationen.

Danske Medier
Dansk Vandrelaug er medlem af Danske Medier, som bl.a. hyppigt inviterer til møder og seminarer indenfor fagrelevante emner. Danske Medier er vores sparringspartner inden for spørgsmål i medieverdenen. Årligt indberetter vi f.eks. oplagstal til Danske Mediers oplagskontrol.

IT:

Groupcare
Er leverandør af vores medlemssystem, Membercare og sitet for vores medlemmer, Membersitet.

Peytz & Co
Er leverandør af vores hjemmeside, og vores sparringspartner inden for web og sociale medier.

 

Aktører inden for friluftsliv:

Friluftsrådet
Dansk Vandrelaug er medlem af Friluftsrådet. vi samarbejder med Friluftsrådet på flere måder. F.eks. har Dansk Vandrelaug frivillige som er aktive i Friluftsrådets lokale kredse. Deltagelse sammen med Friluftsrådet på Naturmødet i Hirtshals er ligeledes et eksempel på samarbejde. Et medlem af Dansk Vandrelaug er valgt til bestyrelsen i Friluftsrådet.

European Ramblers’ Association
Dansk Vandrelaug er medlem af den europæiske vandreforening, hvor landsformanden i Dansk Vandrelaug er medlem af bestyrelsen. ERA har bl.a. fokus på de europæiske stier  kaldet Fjernvandreveje, og har bl.a. også stået i spidsen for Eurorando, der finder sted hvert 5 år.