Vandretid er nutid

Drømmer du om at gå længere, end du gør nu, måske endda i flere dage i træk? Ønsker du at blive klar til en spændende vandreferie til efteråret? Så er nu det perfekte tidspunkt at begynde dine forberedelser.

Dorrit Christensen. Foto privat

Dorrit Christensen. Foto privat

Naturen og udelivet er ekstra indbydende sommermånederne, og vi håber altid på en god eftersommer herhjemme, men den kan jo også tilkøbes i form af vandreferie længere sydpå. Lige nu er derfor den ideelle tid til at forbedre din vandreform, så du kan gå længere, og du får ovenikøbet selskab af ligesindede.

dvl.dk/vandreture finder du tilbud stort set hver eneste dag, for sammen arrangerer vi ca. 2.800 ture årligt, som er lige til at gå til.

Har du alligevel brug for lidt ekstra inspiration til at komme i gang, skal du læse Hans Henrik Kleinerts artikel i dette nummer af Vandreliv, hvor han på bedste vis fortæller, hvordan vandring forbinder ham til naturen og giver ham nærhed til naturen i sig selv, både fysisk og mentalt.

Hvis målet for dine ture er at kunne tage på vandreferie, skal du endelig tage et kig på efterårets vandreferierudbud rundt om i Europa på dvl.dk/ferie – her er både konventionelle vandreferier, ture med filosofiske samtaler om livet og vandring iblandet sydlandsk kultur, imens vi til vinter endda også traver afsted iført snesko.

Jeg benytter lejligheden til at gøre opmærksom på, at vi naturligvis holder ’åbent hus’ udenfor igen i år. Tag med på en af vores mange festlige dagture på Vandrernes Dag den 28. september – her er plads til alle, når Dansk Vandrelaug arrangerer en række kortere og længere vandringer i hele landet.

Grib endelig fat i venner og veninder, bekendte, naboer og kolleger og kom med udenfor på den festlige dag!

Vi ses derude!

Mange vandrehilsner

Dorrit Christensen
DVL’s landsformand


Find din næste guidede vandretur her