Dansk Vandrelaug søger en studiepraktikant / virksomhedsprojekt primært til kommunikation

Vi leder efter en studiepraktikant, som kan understøtte Dansk Vandrelaugs kommunikations-indsatser. Praktikperioden løber som udgangspunkt fra 1. september 2024 til 31. januar 2025.

Barfodsvandring til Langli. Foto Conny Thomsen

Barfodsvandring til Langli. Foto Conny Thomsen

I praktikken vil du indgå i et tæt samarbejde med resten af teamet i landsforeningen Dansk Vandrelaug (DVL) med base på Kultorvet i København og blive tilknyttet de aktuelle indsatser.

Om studiepraktikstillingen / virksomhedsprojekt:

Dine arbejdsopgaver vil kunne omfatte alt fra mindre projektledelsesopgaver og aktivitetsudvikling til vores 21 afdelinger. Kommunikation udgør en væsentlig del af vores indsats. Nedenstående punkter er mulige arbejdsområder i praktikken:

  • Kommunikation på hjemmesider (dvl.dk) og sociale medier (SoMe)
  • Planlægning og udførelse af kommunikationskampagner og -initiativer
  • Analyse af kommunikationsstrategier og identifikation af forbedringsområder
  • Overvågning af sociale medier og håndtering af brugerinteraktion
  • Artikelskrivning og interviews til vores magasin, Vandreliv
  • Deltagelse i udviklingsopgaver i Dansk Vandrelaugs nye strategi
  • Indsigt i projektarbejde i Dansk Vandrelaug

Praktikstillingen er ulønnet, og timetallet er som udgangspunkt 30-34 timer pr. uge – dog under hensyntagen til praktikretningslinjer på det enkelte uddannelsessted.

En vis fleksibilitet med hensyn til arbejdstid må forventes i forbindelse med arbejdet med foreningslivet. Der kan forekomme aften- og weekendarbejde efter aftale.

Du vil få et stort medansvar på en arbejdsplads præget af engagerede medarbejdere, der arbejder for en god sag.

Om Dansk Vandrelaug

Vi er Danmarks største aktivitetsorganisation for vandrere med omkring 10.000 medlemmer. Mere end 600 frivillige turledere i vores 21 lokalafdelinger tilrettelægger og gennemfører året rundt ca. 2.800 vandreture og kurser i Danmark og udlandet.

Siden vi startede i 1930, er Dansk Vandrelaug vokset til at have 21 lokalafdelinger fordelt i hele landet. Disse afdelinger organiserer og arrangerer vandreture og kurser i Danmark og udlandet. Vores frivillige turledere er nøglen til vores succes, da de tilrettelægger og gennemfører de mange vandreture og kurser, som vores medlemmer kan deltage i.

Vi tilbyder et bredt udvalg af vandreture i forskellige sværhedsgrader og længder, så der er noget for enhver smag og fysisk formåen. Vores ture strækker sig over hele Danmark og omfatter både byvandringer, naturoplevelser og længere vandreture i nationalparker og på vandreruter. Se mere på dvl.dk/om-os

Ansøgningsfrist og samtaler

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team, bedes du enten sende ansøgning og CV til dvl@dvl.dk eller også kan du uploade ansøgningen her, senest d. 23. juni 2024.

Samtaler afholdes løbende og inden udgangen af juni måned, så skynd dig at sende din ansøgning!

Spørgsmål og mere information

Spørgsmål kan stilles til Camilla Dam på dam@dvl.dk eller 3318 1046