Vandreferier med DVL her på udkigspost i Triassic Park i Østrig. Foto Preben Køhler

Vandreferier for medlemmer

Klik og se samtlige DVL-ferier

Dansk Vandrelaugs afdelinger har mange års erfaring med at arrangere vandreture i ind- og udland både indenfor egen organisation og i samarbejde med anerkendte rejsearrangører. For at deltage i vores rejser skal du være medlem.

Vi rejser i hele verden, og der er rift om billetterne. Så vær særlig opmærksom på vore spændende rejser, der typisk annonceres i medlemsbladet først på året samt her på siden løbende. Evt. nye vandreferier, der arrangeres i løbet af året, vil ligeledes fremgå af både medlemsblad og her på sitet.

Hvis Danmark er dit feriemål, kan du kigge på kortet her. Her ser du vores vandreferier i udlandet.

Hvad er en vandreferie med Dansk Vandrelaug

Indtryk fra Dansk Vandrelaugs vandreferier

Læs fx om vandring i Luxembourg

De gamle inkastier i Peru

”Selvom jeg synes, Machu Picchu var eventyrlig, så fylder vandringen mere for mig. Jeg nød naturen – bjergene, nogle var fligede, andre savtakkede, enkelte havde sne på toppen, og dybt nede i kløfterne løb floderne bl.a. Apurimac floden, som er den øvre del af Amacon-floden. Et fantastisk syn.”

Inger Henriksen, Århus, fik en drøm opfyldt, da hun deltog i Peru-vandreferien, arrangeret af EventyrLiv.dk og Dansk Vandrelaug.

Østen til fods

At vandre giver en helt anden oplevelse af det land, man kommer til.

– Regnskoven er ikke voldsom tæt men består af planter, buske og træer, som vi ikke kender. Guiden forklarer: Denne lian er hul og rummer rigelig drikkevand til en dags overlevelse; af denne lille plante udvindes parfume, prøv selv at knuse nogle blade mellem fingrene og lugt. Kvinderne især flokkes om planten, knuser bladene og lugter til saften: Aaaaadddr, råber de, og guiden griner, for lugten er som lort.

Sådan skriver Grete og Detlef Kestner, som har været med på Nordsjælland Afdelings vandreferie til Malaysia og Singapore, i en dagbog fra turen.

Den særlige episode i regnskoven var blot en af de mange, som turen rummede. Oplevelserne spændte lige fra vandringer på indisk natmarked til vandring i trætoppe. Bag turen stod det rejsekyndige turlederpar Anne-Lise Lemche og Russell Morris.