Følg Dansk Vandrelaug på Folkemødet

Mennesker mødes i tusindvis på det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm den 13.-15. juni, hvor samtaler på kryds og tværs mellem borgere, organisationer, foreninger, partier og virksomheder dyrker demokratiet, og alle bliver klogere.

Friluftsrådets grønne scene på Folkemødet. Foto Friluftsrådet

Friluftsrådets grønne scene på Folkemødet. Foto Friluftsrådet

På Grøn Scene møder du Friluftsrådet og dets mange medlemsorganisationer, heriblandt Dansk Vandrelaug, hvor vi naturligvis sætter fokus på mennesker og natur.

For at give alle mulighed for at få en god start på fredagen, inviterer Dansk Vandrelaug til Morgenvandring på Cirkelstien fra kl. 8.30-10, og du kan få endnu en pause fra al Folkemødets hurlumhej med en aftenvandring på samme sti kl. 17-18.30.

Turen føres an af DVL’s landsformand, Dorrit Christensen, sammen med hovedbestyrelsesmedlem og formand for Roskilde Afdeling, Birgit Gedionsen, som leder dig forbi de over 3.000 år gamle helleristninger via trampestien hen over markerne. Du kan nyde udsigten til havet fra en af de tre cirkelbroer, stien er opkaldt efter, ligesom vi kommer ind i Nørreskov og tæt på Hammershus.

Ses vi på fredag?

Se det fulde program for Friluftsrådets Grøn Scene.

Emner