Nyheder

En pop op tur VANDringstur! Tilmelding

TEMA: Vores drikkevand Turen starter med et foredrag i og ved vandværket (tæt ved Vandværkssøen, Egebjerg). Kasper Hjembæk vil fortælle os om historien bag vandværket og dernæst om vandet, fra rå vand til drikkevand.

Industribyen Horsens gennem 200 år Tilmelding

En spændende tur arrangeret i et samarbejde mellem Industrimuseet og Dansk Vandrelaug. Guide fra Industrimuseet er John Juhler Hansen
Den 10 marts kl 10 til 14.30 Turen udgår og slutter på Forum Arena Langmarksvej 53, 8700 Horsens

Dejligt med god omtale

Dvl Horsens: Det er altid dejligt med en god omtale af en tur . Vandring med indsigt og udsigt lyder overskriften på en vandretur ud over det sædvanlige .

elektronisk Vandreliv

I 2024 fortsætter Dansk Vandrelaug med at gå forrest på et hav af vandreture i ind- og udland. Det gør vi fyldt med den frivillige energi, som flyder i vores 21 afdelinger.

Udskriv en turoversigt

  “Din egen turoversigt” Nu hvor bladet VandreLiv ikke længere udgives med turoversigt, kan du udskrive din egen oversigt for Horsens afdeling. Turene præsenteres i en samlet oversigt som Word-dokument. Så kan du selv redigere, slette og fremhæve i oversigten, så du får netop din turoversigt, som du kan udskrive. Bemærk: Virker muligvis ikke på visse mobiltelefoner…