Velkommen til 20’ernes vandreture

Dvl- Horsens ønsker Godt Nytår. Den 8. januar gik vi nytårstur ved Juelsminde, en tur der bød på strand, skov og by.

Godt Nytår

Dagdriver banden ønsker Godt Nytår

Dvl Horsens Nytårstur  blev fejret af 72 vandre fra Dagdriver banden og 20 fra De Seje. Der blev ønsket godt nytår med både  et glaschampagne  og lidt sødt. Formanden/kvinden holdt en fin lille tale og og kom bl.a. med disse gode ord fra Gnags og deres sang Fodgænger.” Jeg er fodgænger, så er man da noget. Jeg kan gå igennem byen, det koster ikke noget ,så har man da råd . Fodgænger, selv imod ensrettet.”. Så sang vi en sang og  derefter gik vi en dejlig tur lang med strand og i byen  Tak til turleder Åge for arrangementet og til  hans nabo for “husly”. Desværre måtte vi undvære raketten. (Den er jo forbudt nu.)