Vi har åbnet igen

Dvl-Horsens arrangerer ikke fælleskørsels før restriktionerne i den offentlig trafik bortfalder. Fra den 8. juli er forsamlingsforbuddet hævet til 100. Derfor ophører kravet om tilmelding til Horsens afd. onsdag og tirsdags vandreturene, men vi har stadig tilmelding til søndagsturene som før Corona

Vi åbner igen

Vi må gå sammen igen. Der er dog stadig corona regler der skal overholdes se her : Regler for deltagelse i vandreture

Lidt fra opstarten

Tirsdag den 9. juni startede DVL-Horsens op igen med en aftentur under ledelse af Ingvard. Onsdag den 10. juni var der der hele 3 ture at vælge imellem. Kirsten og Bodil var turledere på en tur ved Horsens Fjord. Gerda var fotograf, og her et et lille galleri fra deres tur.

Per S.M. var turleder på en tur ud af Boller stien. Annette tog billeder, her er et lille udpluk fra deres tur.

Anna Marie var turleder på en tur i Kørup Enge. Iris tog billeder .