Turen til Mols

Mandag d. 3. august tog DVL- Horsens med Jes Imer og Annette Lange Ahrensbach Leth på en flerdages tur til Mols

Sti til Jernhatten
Foto og tekst  Gerda Kyed .
Vi startede fra Horsens banegård kl. 8.00 første stop var Kalø hvor vi fik kaffe og rundstykker inden vi gik ud til Slotsruin. Der efter gik turen til Agri hvor vi spiste vores frokost ved Is på Toppen med udsigt over Agri sø som er Danmarks højeste beliggende sø. Derefter var der traveture på 8 km op til toppen af Agri Bavnehøj der er 137 m,.o.h Nedenfor ses lidt billder fra 1. dag

Og så  lidt billeder og tekst fra sidste dag på turen

Foto og tekst Gerda Kyed
Torsdag 6. august sidste dag på Mols
Tusind tak til Annette og Jes for fire forrygende dag med megen hygge historier og mange vandrede kilometer.Sidste dag gik til Jernhatten, hvorfra vi kunne se til Hjelm her fik vi historien om Marsk Stig.Vi spiste frokost i Ebeltoft hvor vi havde et par timer inden vi sluttede af på Skelhøje en byhøj med udsigt over Ebeltoft. Her fik vi kaffe og jordbærkage.Så var fire dejlige dage slut.
Tak til alle 30 der var med til at gøre turen til en god oplevelse.
En særlig tak til Annette  og Jes for det store arbejde de har gjort for at vi fik en god tur.