Nybagt forfatter inviterer til reception

I anledningen af min debut roman CHATOLLETS MYSTERIUM er udkommet, vil jeg  holde en lille reception torsdag den 29 juli, klokken 14,30 på Oasen, Sognegårdsvej 3, Horsens.

Romanen er inspireret af min passion for at vandre, fødder der går og går både her i Danmark og i udlandet.

Chatollets Mysterium

Handlingen er nutidig;

Hovedpersonen i denne roman Jean, han har fundet et gammelt dokument i et chatol han har arvet. En bekendt Frede som er historiker hjælper Jean med at tyde dokumentet. Handlingen foregår i begyndelsen i Italien, hvor Frede sammen med sin hustru og Jean foretager en slags Pilgrimsvandring fra bjergbyen Dovadola og frem mod Assisi, meningen er at de tre vil gå i Frans af Assisis fodspor.

Læseren følger de tre personer på deres vandring, hvor Jean flere gange oplever mærkelige ting og har hallucinationer. Både Frede og Fredes hustru, Maria er bekymrede for Jean, for hvad kan der ikke ske? Da Jean alene når toppen af Alverner-bjerget oplever Jean at få stigmata ligesom Frans i sin tid fik det. Jean bliver bragt til det nærliggende klosters sygeafdeling….

Lidt om mig selv;

Jeg, Per Thestrup Vilain er født i 1951i Århus. Og er barn af ”tresserne” med alt hvad det nu indebær, jeg er opvoksede på Frederiksberg og har gået i Skt. Anna Gades Skole, de første år. Men allerede dengang fortalte jeg historier, historierne fik jeg fra min morfader, der når familien var samlet, kunne fortælle historier fra en anderledes tid, og med et andet persongalleri en det jeg traf i Århus. Mange af historierne handlede om ”Taterne” – og en af historierne den om ”bakke ål” – eller i daglig tale kaldet hugorm – det var mad for en sulten tater, og ellers handlede historierne om egnen omkring Skive i mellemkrigs år. Jeg er uddannet optiker, og har igennem mange år haft min egen forretning i Skjern. – Men da jeg gik på pension begyndte forfatterskabet at tage sin begyndelse, det er lige nu blevet til flere romaner, den første der bliver udgivet er CHATOLLETS MYSTERIUM. Derefter kommer ”Klosterkirken”, og ”Manden der forsvandt ud i intetheden”, – fældes for alle bøgerne er! Fødder der vandrer.

På grund af beværtningen, S.U. senest den 22 juli.

Telefon for nærmere fastnet: 8655 0181,- Mobil: 42 78 20 13 kan kun modtage SMS, da jeg bor i et mobilhul, – Mail: per@thestrup-vilain.dk