Frokost på toptur til Vejle

Forberedelse til turen

 Påklædning

Inden du tager af sted på vandretur, er det en godt at være forberedt både for din egen skyld og for dem, du vandrer sammen med.

Påklædningen skal passe til vejr og årstid. I vinterhalvåret vil flere tynde lag tøj være praktisk, så du kan klæde dig af, når du får det for varmt og tage noget på igen, når det bliver for koldt.

Især i pauserne kan du blive kølet af. Regntøj er også altid godt at have med. Man ved aldrig, hvornår det danske vejr byder på en byge.
Husk også godt fodtøj. I mange outlet-forretninger kan der købes mange varianter af vandresko og -støvler. Støvlerne er uundværlige i ujævnt terræn, hvilket vi ofte færdes i på vore vandreture.

godt fodtøj på din vandretur

Så spar ikke, selv om skoene er billigere end støvlerne! Støvlerne støtter op om anklerne og forhindrer mange forstuvninger .

Proviant

Husk også mad og drikke! Især om sommeren er det vigtigt at få rigeligt med væske, da der på flere ture er set vandrere blive dårlige på grund af væskemangel. Hvor meget du skal have med, er helt op til dig og turens længde og varighed.

Er du er i tvivl, så spørg turlederen inden vandreturen.