Om vandreturene – Promenadeture

I DVL Roskilde startede vi i 2020 op med Promenadeture, og det var en stor succes. Så selvfølgelig fortsætter turene også fremover, hvor de løber fra ca. april til august hvert år. Disse ture er specielt beregnet for medlemmer, der ikke er vant til at gå langt, eller som har svært ved at gå længere end ca. 6 – 7 km på et par timer. Der er selvfølgelig også mulighed for at gå med på turene blot for at se vores smukke by, Roskilde.

Hvilket emne der kommer til at fylde mest på den enkelte tur, afhænger af, hvor deltagerne kommer fra. Der er således en mening med, at disse ture er forholdsvis løst organiseret. Hvis det regner en dag, er der f.eks. mulighed for at en del af tiden kan bruges indendøre. Derfor skal deltagerne altid medbringe  rejsekort, så vi f.eks. er i stand til at nå længere ud fra bymidten ved evt. at benytte offentlig transport den ene vej.

Turlederne, der forestår turen, fortæller undervejs lidt om Roskildes historie, spændende bygninger eller folkelivet i byen. Der er derfor aldrig to ture, der bliver ens. Tempoet tilpasses deltagerne fra gang til gang.

Turene er også en mulighed for at opleve hvad DVL Roskilde står for. Derfor er der fri entre for alle, medlemmer som gæster, på disse ture.

Vi glæder os til at se dig. Det foregår hver lørdag  og mødestedet er ved krukkerne foran Roskilde Station. Se mere på hjemmesiden.