DVL vandretur - Lyne - Glibstrup

Medlem

Ringkøbing-Skjern Afdeling er en af landets 20 afdelinger. Om du er ny på tur eller en erfaren vandrer, er du altid velkommen i Dansk Vandrelaug. 

Vores p.t. 588 frivillige turledere står bag og går forrest på vores ca. 2.400 årlige vandreture, hvor du som medlem kan gå med i hele landet. En tilknytning til Ringkøbing-Skjern Afdeling betyder blot, at det er her, du har stemmeret ved generalforsamlinger.

Med os får du altid godt selskab på vandreturen, for vi har omkring 10.000 aktive medlemmer fordelt i hele landet.

Se medlemspriser her: Kontingentsatser

Medlemskabet er gyldigt 1 år fra indmeldelsesdatoen.

Når først du er blevet medlem, er vandreturene i udgangspunkt gratis. (Der kan dog godt være ekstraudgifter i form af færgebilletter m.m. en gang i mellem. Det vil fremgå af den enkelte turoversigt).

Et medlemsskab i Dansk Vandrelaug giver ligeledes adgang til en lang række kurser plus ferier i ind- og udland. Derudover får du rabat, når du handler i alle disse butikker, internetforretninger og meget mere.

Her melder du dig ind

Har du problemer med at indmelde dig via hjemmesiden, kan du kontakte os på dvl@dvl.dk eller tlf. 3312 1165 hverdage mellem kl. 10-15.

Se de mange fordele ved at være medlem i Dansk Vandrelaug her. 

Medlemskabet giver dig samtidig adgang til de mange vandreferier, vores turledere arrangerer i både ind- og udland – Fantastiske ferier iscenesat af vandrere for vandrere.