Nyhedsbrev

Vi udsender ca. 1 gang om måneden nyhedsbreve til medlemmer og andre interesserede.

Nyhedsbrevet kan f.eks. indeholde påmindelser om ture og andre arrangementer. Det kan også være om en impulsivt arrangeret tur, som ikke er med i det trykte program, links til vandrerelaterede arrangementer i andre foreninger og lign.

Tjek din medlemsprofil

Log på DVL’s medlemsportal for at tjekke, om du har tilvalgt vores nyhedsbreve. Få yderligere hjælp til medlemsportalen her.

Det ser således ud, når du er logget ind:

Vælg Aarhus' nyhedsbrev på medlemsportalen

Kun ét medlem pr. mailadresse

Vores system kan ikke håndtere, at den samme mailadresse er koblet sammen med flere familiemedlemmers medlemskaber – i så tilfælde er der ingen, som får nyhedsbrevene. Udvælg i stedet ét medlem, der benytter mailadressen til at modtage nyhedsbrevet, mens I sletter eller ændrer mailadressen for de øvrige familiemedlemmer.

Kontakt sekretariatet

Hvis der slet ikke er tilknyttet en mailadresse til jeres medlemsprofil, er I nødt til at kontakte vores sekretariat på Kultorvet for at få hjælp til at oprette en mailadresse på medlemsportalen.

Sekretariatet har daglig telefontid fra kl. 10-15, og yderligere til kl. 17 på tirsdage og torsdage. Ring på telefonnummer 3312 1165, eller send en mail til dvl@dvl.dk.

Ikke-medlemmer er også velkomne

Du er velkommen til at følge vores nyhedsbrev, selvom du ikke er medlem. Du udfylder blot denne formular med navn og mailadresse.

Som ikke-medlem afmelder du nyhedsbrevet her, mens medlemmer afmelder nyhedsbrevet på medlemsportalen.

Her kan du se tidligere udsendte nyhedsbreve.