Nyheder fra Kolding afd.

Nyhedsbrev december 2023

Sønderskoven Vejle
Så nåede vi december endda med sne og frost. Det hører ligesom til i denne måned, den første vintermåned og julemåned, hvor vi hygger lidt mere inden døre. Men vi har også brug for at komme ud i den friske luft på gode vandreture, og vi har stadig et par gode vandretilbud her i den sidste måned i 2023.

Læg mærke til at vi netop har præciseret ordningen for samkørsel på vores hjemmeside, så der ikke burde være tvivl om, hvordan ordningen fungerer. Rigtig mange er tilmeldt ordningen, hvor man kan bede om kørelejlighed eller tilbyde kørsel, men der er plads til flere. Man er ikke tvunget til at bruge ordningen, selvom man tilmelder sig. Flere må meget gerne efterlyse kørelejlighed, måske er der en chauffør, der bor i nærheden eller på ruten som gerne vil køre.
Vi har i december tre ture enten lørdag eller søndag og 2 onsdagsture. Flere af dem er juleture, hvor vi får lejlighed til at ønske en god jul.

Herfra DVL Kolding afd. ønsker vi alle en glædelig jul.
Jytte Stycke

Vores vandreture i december

Søndag 03/12: Lang juletur i Vissenbjergbakkerne
Den lange juletur på 12km går til det smukke område på Fyn – Vissenbjergbakkerne
Turen slutter med kaffe og kage i Idrætscenteret. Gratis for medlemmer af DVL, ellers betaler man 30kr + betaling for kaffe og kage.

Onsdag 06/12: Onsdagsture i Kolding
Så er der onsdagstur igen. Se om det er noget for dig, der er onsdagsture hver anden uge i ulige uger.

Lørdag 09/12: Juletur i Kolding – gåtur og glögg
Vandreturen fører os gennem den smukke julepyntede by og slutter med et glas glögg på en cafe i Klostergade (for egen regning)

Lørdag 16/12: December- ro på Skamling
Her kan du nyde roen og den friske luft på det altid smukke Skamlingsbanken. Efter gåturen er der mulighed for at se nærmere på Besøgscenteret eller runde turen af med en kop kaffe i cafeen.

Onsdag 20/12: Onsdagsture i Kolding
Kom med på vores sidste onsdagstur i 2023 inden det for alvor bliver jul igen.

Generalforsamling i DVL Kolding
afholdes lørdag d. 16.marts 2024 kl.10:30.
Indkaldelsen kommer på hjemmesiden i januar.