Kolding Afdelings nyhedsbrev

Nyhedsbreve

I DVL Kolding udsender vi et nyhedsbrev en gang om måneden. Det sker, at der kommer et ekstra, hvis der er noget, vi vil gøre ekstra opmærksom på. Men du vil altid være opdateret på månedens vandreture og andet der sker i vores forening.

Hvis du som medlem endnu ikke har modtaget nyhedsbreve fra DVL Kolding, skal du logge ind på medlemsportalen og tilmelde dig ved at sætte et flueben ved Kolding.

Mail systemet kan kun håndtere én mailadresse pr. person. Hvis en mailadresse er knyttet til flere personer – i en familie – kommer nyhedsbrevet ikke ud.

Problemet kan løses, hvis man går til medlemsportalen og sletter eller ændrer mailadressen på øvrige familiemedlemmer. Her kan man også bestille nyhedsbreve fra andre afdelinger og afmelde nyhedsbrevet fra DVL Kolding.

I det hele taget er det en god ide at sikre, at ens oplysninger i medlems-portalen er ført ajour.

Hvis du som medlem ikke har tilknyttet en mailadresse til din medlemsprofil, er du nødt til at kontakte DVL’s sekretariat på Kultorvet i København for at få hjælp til at oprette en mailadresse på medlems-portalen.

Sekretariatet har daglig telefontid fra kl. 10-15, og yderligere til kl. 17 på tirsdage og torsdage. Ring på telefonnummer 33 12 11 65.