Om os

Vi arrangerer ture for alle aldersklasser. Turene er fra 5-6 kilometer til ca. 25 km. lange dagture, hertil undertiden ture over flere dage i Danmark evt. med overnatning i naturen – eller forskellige ture i udlandet.
Vi lægger vægt på gode oplevelser og hyggeligt samvær på vores ture uanset turens længde eller område.

Du behøver ikke at være medlem af Dansk Vandrelaug for at deltage i vores 1-dags ture. men kan du lide at gå med på vores ture, så forventer vi, at du melder dig ind efter nogle gange, så du får tilsendt vores medlemsblad Vandreliv med alle vores tilbud, samt bl. a. mulighed for at deltage på de længerevarende ture, samtidig med at du støtter Vandrelaugets arbejde, der også omfatter bevarelse og nyetablering af vandrestier.

Det er gratis for medlemmer og koster 30 kr. for gæster at deltage på de fleste ture.

Pengene går til at dække udgifter ved at lave turene. Turlederne arbejder frivilligt og gratis.

18. maj 1930 blev Dansk Vandrelaug stiftet her ved Lille Gribsø. Lige siden har vandrere lagt sten på denne varde til minde om oprettelsen af lauget.

Klik på turkalenderen og se de mange forskellige ture du kan vælge mellem – der skulle være noget for enhver smag, også for dig der måske ikke tidligere har vandret! Sundhedsministeriet anbefaler at vi alle går mindst 30 minutter hver dag. Længere gåture vil yderligere gavne dit helbred, og for de fleste er det hyggeligere at gå sammen med andre.