nyhedsbrev mail postkasse Pixabay

Nyhedsbreve

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve fra Nordsjællands Afdeling – det er også her, du følger med, hvis du har særlig interesse for vandreture i Sverige.

Du er naturligvis også velkommen til at følge nyhedsbrevet, hvis du ikke er medlem af Dansk Vandrelaug og bare er nysgerrig efter at vide mere om os og vores mange turtilbud. Tilmeld dig som ikke-medlem her.

(Afmeld dig her).

Som medlem tilmelder du dig nyhedsbrevet via vores medlemsportal.

Log på og tjek, om der er flueben ud for Nyhedsbrev, Nordsjælland Afd. Det er også her, du som medlem kan afmelde dig nyhedsbrevet.

Bemærk, for at kunne modtage nyhedsbrevet, må din mailadresse ikke være delt med andre familiemedlemmer. I skal have hver jeres mailadresse, før systemet vil sende nyhedsbreve til jer. Hvis du ikke kan logge på medlemsportalen og rette det, er du velkommen til at ringe til sekretariatet på tlf. 3312 1165 eller sende en mail til dvl@dvl.dk.

Sådan ser nyhedsbrev-tilmeldingen ud, når du er logget på DVL's medlemsportal.
Sådan ser nyhedsbrev-tilmeldingen ud, når du er logget på DVL’s medlemsportal.

Læs de seneste nyhedsbreve her.

Tidligere udkom nyheder om ture i Skåneområdet i et særskilt nyhedsbrev – nu er nyheder for os, der elsker at vandre i Sverige en integreret del af DVL Nordsjællands nyhedsbreve, så du kan holde dig orienteret om de kommende ture og ferier og få inspiration til egne ture i et og samme nyhedsbrev.