DVL Roskilde søger nye turledere

DVL Roskilde søger nye turledere Kunne du tænke dig at udvikle og gå forrest på dine egne ture? Sidder du ofte og kigger kort og planlægger ture? Kender du en masse spændende steder, som bare venter på at blive til nye ture? Så har vi brug for dig! I DVL Roskilde har vi i omegnen…

DVL Roskilde søger nye turledere

Kunne du tænke dig at udvikle og gå forrest på dine egne ture? Sidder du ofte og kigger kort og planlægger ture? Kender du en masse spændende steder, som bare venter på at blive til nye ture? Så har vi brug for dig!

I DVL Roskilde har vi i omegnen af 600 medlemmer og der kommer heldigvis flere og flere til. Derfor mangler vi flere turledere, så vi kan få endnu flere medlemmer ud at gå i årene fremover.

Oplægget til turene bestemmer du helt selv, det kan være rene motionsture, kulturelle eller historiske ture, top-ture, fugle-kigge-ture, familieture, de korte eller de helt lange vandringer. Du bestemmer selv din egen stil. Vi lover til gengæld, at der helt sikkert er deltagere, der gerne vil med. Kontakt formanden, hvis du er interesseret.

Du bliver tilknyttet en af vores erfarne turledere, der som mentor følger dig det første års tid, inden du bliver sluppet løs helt på egen hånd.

Du kan læse retningslinjerne for turledere i Roskilde her, inden du beslutter dig.