Generalforsamling 2023

Årets generalforsamling 13. marts 2023 kl. 17.30

I 2023 afholder vi som allerede bekendtgjort generalforsamlingen den 13. marts kl. 17.30, i den gamle Byrådssal, Stændertorvet, Roskilde. I år får vi forstærkning fra Jan Tvernø, som efter generalforsamlingen vil holde foredrag om en “vandvidsvandring” i Bulgarien under coronapandemiens nedlukning af samfundet. Se mere om foredraget nedenfor.

Dagsordenen ifølge vedtægterne:

 1. Valg af dirigent og referent
 2. Formandens beretning
 3. Regnskab
 4. Fremtidigt arbejde
 5. Indkomne forslag*
  1. Forslag til nye vedtægter
 6. Valg af:
  1. Formand:
   1. Dorte Vistrup Madsen – er på valg, men genopstiller ikke.
  2. Yderligere medlemmer af bestyrelsen:
   1. Keld Jørgensen – er ikke på valg.
   2. Bente Sandvik – er på valg og genopstiller ikke.
   3. Birgit Gedionsen – er ikke på valg.
   4. Niklas Hegnsted – er på valg og genopstiller.
   5. Der skal vælges en bestyrelsessuppleant. Nuværende suppleant Kristin Hultgren genopstiller ikke.
  3. Revisor og revisorsuppleant
   1. Revisor AnneLise Larsen – er på valg og genopstiller.
   2. Revisorsuppleant Birgit Skovgaard – er på valg, men genopstiller ikke.
  4. Landsmødedeltagere for landsmøde 2023
   1.  Formanden er automatisk valgt. Derudover kan der vælges yderligere 2 deltagere og 1 suppleant.
 7. Eventuelt

*Forslag skal være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen. Det vil sige senest 27. februar 2023. Indkomne forslag bliver slået op på hjemmesiden.

Da foreningen gerne vil byde på en bid mad efter generalforsamlingen vil vi bede jer om at tilmelde jer, så vi kun behøver at bestille mad til dem, der kommer.  Tilmelding kan ske via hjemmesiden fra og med 27. februar 2023 eller via sms til Keld. Har du problemer med tilmeldingen, kan du kontakte Keld på sms 2043 4879.

Foredrag i forbindelse med årets generalforsamling

Kl. 19.00, eller efter generalforsamlingens afslutning, inviterer DVL Roskilde på et foredrag ved Jan Tvernø, der fortæller om en – efter eget udsagn – vandvidsvandring i Bulgarien, han foretog under coronaen.

Foredraget er som altid gratis for medlemmer af DVL, men koster 50 kr. for gæster, som får adgang til lokalet, når generalforsamlingen er slut.

Du kan læse mere om foredraget her.

Tilmelding og eventuel betaling skal ske til Anne Lise pr. sms og mobile pay 2369 1041.

Vil du ud at gå med andre? Vi søger (altid) nye turledere i DVL Roskilde

Kunne du tænke dig at udvikle og gå forrest på dine egne ture? Sidder du ofte og kigger kort og planlægger ture? Kender du en masse spændende steder, som bare venter på at blive til nye ture? Så har vi brug for dig!

I 2022 kunne vi byde velkommen til 3 nye turledere, men vi kan sagtens bruge flere. Vi har lige i underkanten af 600 medlemmer og derfor mangler vi stadig flere turledere, så vi kan få endnu flere medlemmer ud at gå i 2023 og årene fremover.

Oplægget til turene bestemmer du helt selv, det kan være rene motionsture, top-ture, kulturelle eller historiske ture, slentreture, tempoture, fællesture, fugle-kigge-ture, familieture, de korte eller de helt lange vandringer – osv., osv. Kun fantasien sætter grænsen, og du bestemmer selv din egen stil. Vi lover til gengæld, at der ganske sikkert er deltagere, der gerne vil med.

Tilmeld dig i dag

Du kan melde dig som turleder allerede i dag ved at sende en mail til formand Dorte Vistrup Madsen eller sms 6128 2451. Eller du kan tage fat i turlederen på din næste tur med DVL Roskilde – han eller hun ved hvad det handler om. Vi sørger for, at du får den nødvendige uddannelse, og at du får kontakt til en af vores erfarne turledere, så du er godt rustet, inden du kommer ud at gå med dine første gæster.

Har du (endnu) ikke mod på at planlægge egne ture, men vil du gerne være aktiv i DVL Roskilde, så mangler vi også “føl eller bagstoppere”, som ved at gå bagerst kan sikre, at alle deltagere kommer med hele turen rundt, også selvom vi er mange deltagere. Det hænder også, at vi har arrangementer, hvor der f.eks. skal sættes flag ud på ruten, så vi kan bruge al den hjælp, vi kan få.

Som turledere (og føl) har vi det sjovt, vi møder en masse nye mennesker og vi får masser af gratis motion. Vi arrangerer jævnligt fællesture til spændende steder i Danmark, hvor vi styrker fællesskabet og lærer af hinanden. Meld dig derfor allerede i dag – du kommer helt sikkert ikke til at fortryde, og du får en fantastisk mulighed for at deltage i fællesskabet om naturen omkring os.