DVL er også andet end vandreture

Vandreture er og bliver det vi har fokus på, men som medlem af DVL kan du se her, hvad vi blandt andet også kan tilbyde.

DVL er også vandreture på nye og spændende steder.

Der er stadig fuld gang i vores vandreture og der er allerede lagt mange ture ind for de næste måneder, så vi glæder os til at byde velkommen til gode oplevelser sammen med andre vandrere.

Eller hvad med en gå-tur med efterfølgende sving-om?

 

Fællestur til Lejre d. 9. september

Som tidligere nævnt har vi i Roskilde en fællestur hvor vi starter fire forskellige steder og ender med Kelds kage til den medbragte kaffe i Lejre.

Tur 1 fra Roskilde til Gammel Lejre – DVL

Tur 2 Lauringe Mose til Gammel Lejre – DVL

Tur 3 Hvalsø Ledreborg til Gammel Lejre – DVL

Tur 4 Ramsødalen fra Gadstrup til Gl.Lejre – DVL

Turene er planlagt så vi ankommer til Lejre samtidig og efter kaffen går vi i samlet trop til Lejre Station og tager tog eller bus tilbage til Roskilde eller Hvalsø.

Turene er mellem 6 og 15 kilometer, så find den tur der passer dig bedst og kom med til denne vandre-hygge dag. Alle turene vil komme igennem nogle af Roskildes mange naturperler, så der er garanti for en spændende tur i smuk og afvekslende natur.

Vi glæder os til at se en masse glade mennesker.

Vi har bedt om tilmelding, så Keld har en chance for at tilfredsstille alle.

 

DVL er også meget andet end vandreture.

Vidste du, at du kan blive klogere på alt lige fra månen til dine fødder?

Er du i nærheden af Kolding d. 25. september, så gå ikke glip af et sprudlende foredrag af Michael Linden-Vørnle om ”Du gamle måne”

Vil du hellere blive ved jorden og blive klogere på dine fødder, så kig forbi Kultorvet d. 7. oktober

Kender du app’en ”Outdorractive”? Ellers kan du lære at bruge den hjemme fra sofaen på et online kursus d. 10. november og 11. november.

Og endelig er der d. 25. november en enestående chance for at komme med ”På tur i Mælkevejen” Denne gang har astrofysiker Michael Linden-Vørnle lagt vejen forbi København Ø.

Hold øje med kursuslisten, så du ikke går glip af noget. (Man skal være medlem af DVL for at kunne deltage på kurserne)

 

Vandrernes dag:

Dansk Vandrelaug markerer hvert år Vandrernes Dag som er den første lørdag mellem 23. og 30. september.

I 2023 er Vandrernes Dag derfor 23. september.

Vandrernes Dag er Dansk Vandrelaugs svar på åbent hus – her viser vi vores måde at nyde naturen på i godt selskab frem.

Alle er velkomne til at gå med på Vandrernes Dag. Det er gratis at gå med på Vandrernes Dag!

Så invitér allerede nu, venner, naboer, børn og børnebørn – kontakt turlederen hvis du tager hund eller barnevogn med, da der kan være visse begrænsninger ude på ruterne.

Her kan du se, hvor vi planlægger at byde velkommen udenfor i år – jo nærmere vi er på 23. september, des flere ture kommer der på Danmarkskortet.

 

Introduktionsaften for nye medlemmer:

Som noget nyt inviterer DVL Roskilde nye medlemmer til en introduktionsaften, tirsdag d. 15. August 2023 i Byens hus (Verdensrummet). Her vil vi fortælle lidt om os og hvad vi har gang i. Der vil være mulighed for at hilse på bestyrelsen og nogle af turlederne og vi hører meget gerne hvilke forventninger I har til DVL.