– Om vandreturene – Fyraftensture

I efteråret 2022 har vi i DVL Roskilde fået flere nye turledere. En af dem, Linda, har valgt at indføre et nyt koncept: Fyraftensture. Linda skriver følgende om turene:

Fyraftensture er et tilbud til alle der har lyst til at slutte dagen af med lidt motion i godt selskab. Samtidig er der mulighed for at  se nogle områder, hvor man måske ikke har været før og høre lidt fortællinger fra området.

Vi kender alle sammen til den gode ambition om “lige at nå at få gået en tur i løbet af dagen”, men når man først kommer hjem fra arbejde, er sofaen ofte mere tillokkende.

DVL Roskilde er samtidig ofte blevet mødt med et ønske fra medlemmerne om flere ture på hverdage og gerne på tidspunkter senere på dagen, så derfor vil vi i en forsøgsperiode give medlemmerne mulighed for at afprøve dette under temaet: Fyraftenstur.

Turene er på ca. 5 km, som gennemføres på 1 times tid. Start- og slutsted er altid samme sted, så man har mulighed for at parkere bilen eller cyklen, og turene udgår fra forskellige lokationer i og omkring Roskilde.

Hen over sommeren 2023 tilstræber vi en tur hver mandag og hvis der fortsat er stemning for det, vil vi fortsætte året ud. Med ganske få undtagelser er der ikke tilmelding til turene, man kommer bare og turene gennemføres i al slags vejr. Tjek vejrudsigten, så du får det rette tøj på – og husk de gode sko.

Turene koster det samme som øvrige ture med DVL – dvs. gratis for medlemmer og 30 kr. for ikke-medlemmer. Tjek altid oplysningerne om den enkelte tur på nettet, da der kan forekomme TILMELDING og evt. også skal betales entré, hvorfor enkelte ture kan have forhøjet pris.

Vi glæder os til at se dig.

Linda Egebjerg