Gå dig Glad ture

Turene er inspireret af det australske ABC-koncept:
Act (Vi gør noget aktivt) – Belong (Vi gør noget sammen) – Commit (Vi gør noget meningsfuldt).
Et af Københavnsafdelingens mange tilbud

Gå dig Glad – Mere end bare en vandretur.

Vi går hver tirsdag – uanset vejret – og starter præcis kl. 10:00. Turene vil være på ca. 5-7 km.

Ud over at du får noget motion, så vil der være forskellige indslag på turene, som f.eks. “Walk and talk”, særlige øvelser og små lege, hvor vi bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Hvor intet andet er anført, så slutter turen ved udgangspunktet kl. ca. 12. Hvis du har lyst, afslutter vi på en Cafe med en kop kaffe for egen regning. Kontaktperson: Ingelise Kvorning telf. 50499187.

Video fra en Gå dig Glad tur