Sangkredsen

Af med støvlerne – frem med sangtekst, noder og det høje C

Formand: Lis Keiding, Mosesvinget 68, 2400 Kbh. NV. Tlf.: 6167 3027 (evt. 2223 0262), e-mail: lis.k@dadlnet.dk 

Tid og sted samt aktiviteter:

Velkommen til Dansk Vandrelaugs Sangkors “åben koraften”, onsdag, den 19. september 2018

Kom og vær med til en øveaften i koret her i sidste halvdel af 2018!

Vi vil sammen med jer varme op til sang og synge nogle fællessange, og I kan opleve, hvordan vi øver nogle af de nye sange, vi tager op i efterårssæsonen.

Der bydes også på kaffe/te og kage i en pause fortæller vi om korets aktiviteter.

Vi glæder os til at se dig, hvad enten du har lyst til at synge i kor eller måske bare er nysgerrig efter, hvordan det foregår hos os. Du behøver ikke at være medlem af Dansk Vandrelaug for at komme til denne aften.

Det er i Husumvold Kirke  on. d. 19.9. 2018 fra kl. 19.15-21.45. Adresse: Gadelandet 25, 2700 Brønshøj. Bus 2A kører lige til døren.

Kontaktperson: formanden, se ovenfor.

Generelt om vore aktiviteter:

Vi er et blandet kor, aktuelt med ca. 30 medlemmer. Koret blev stiftet helt tilbage i 1937 og er medlem af Danske Folkekor.

Det kan være godt at supplere motion i form af vandringer med motion af sangstemmen og træning af god vejrtrækning ved korsang onsdag aften i forårs- og efterårs-sæsonerne. Både mænd og kvinder i forskellige aldre er meget velkomne, selvfølgelig uanset hvor aktive I er som vandrere!

Vi øver onsdag fra kl. 19:15-21:45 i Husumvold Kirke ud for den vestlige ende af Utterslev Mose. Adressen er Gadelandet 25, 2700 Brønshøj.

Alle, der kunne have lyst til at komme med i vores kor, og som kan synge rent, kan uforpligtende prøve at komme onsdag aften og synge med et par gange, og der er en god chance for, at I har lyst til at fortsætte! Det er ikke en forudsætning at kunne læse noder, selvom det selvfølgelig hjælper at kunne det.

Vi synger både danske og udenlandske sange og viser, 4-stemmigt eller 3-stemmigt.

Koret optræder ved flere koncerter i årets løb. Og vi er også rigtig gode til at hygge os sammen til fester og andre arrangementer.

Mange vil opleve, at det er godt for humøret at synge i fællesskab i kor, og det er også sundt på anden måde, fx giver det som sagt god træning af vejrtrækningen.

Første onsdag i september starter vi på at øve på efterårets repertoire i koret.

Kontakt os endelig om evt. tvivlsspørgsmål. Kontaktperson: formanden, se ovenfor.

Håber vi ses!

Kontingent: 550 kr. halvårligt (pensionister i Københavns og Frederiksberg Kommuner skal dog kun betale 250 kr. halvårligt).

Deltagelse kræver medlemskab af DVL.