Sangkredsen

Af med støvlerne – frem med sangtekst, noder og det høje C

Formand: Lis Keiding, Mosesvinget 68, 2400 Kbh. NV. Tlf.: 6167 3027 (evt. 2223 0262), e-mail: lis.k@dadlnet.dk 

Tid og sted samt aktiviteter:

Generelt om vore aktiviteter:

Vi er et blandet kor, aktuelt med ca. 30 medlemmer. Koret blev stiftet helt tilbage i 1937 og er medlem af Danske Folkekor.

Det kan være godt at supplere motion i form af vandringer med motion af sangstemmen og træning af god vejrtrækning ved korsang onsdag aften i forårs- og efterårs-sæsonerne. Både mænd og kvinder i forskellige aldre er meget velkomne, selvfølgelig uanset hvor aktive I er som vandrere!

Vi øver onsdag fra kl. 19:15-21:45 i Husumvold Kirke ud for den vestlige ende af Utterslev Mose. Adressen er Gadelandet 25, 2700 Brønshøj.

Alle, der kunne have lyst til at komme med i vores kor, og som kan synge rent, kan uforpligtende prøve at komme onsdag aften og synge med et par gange, og der er en god chance for, at I har lyst til at fortsætte! Det er ikke en forudsætning at kunne læse noder, selvom det selvfølgelig hjælper at kunne det.

Vi synger både danske og udenlandske sange og viser, 4-stemmigt eller 3-stemmigt.

Koret optræder ved flere koncerter i årets løb. Og vi er også rigtig gode til at hygge os sammen til fester og andre arrangementer.

Mange vil opleve, at det er godt for humøret at synge i fællesskab i kor, og det er også sundt på anden måde, fx giver det som sagt god træning af vejrtrækningen.

Første onsdag i september starter vi på at øve på efterårets repertoire i koret.

Kontakt os endelig om evt. tvivlsspørgsmål. Kontaktperson: formanden, se ovenfor.

Håber vi ses!

Kontingent: 550 kr. halvårligt (pensionister i Københavns og Frederiksberg Kommuner skal dog kun betale 250 kr. halvårligt).

Deltagelse kræver medlemskab af DVL.