Dramaten

Af med støvlerne – frem med manuskript og på med kostumerne

Formand: Thomas Hallbäck, Elbagade 20, 4. th., 2300 København S. Tlf.: 2278 4497, e-mail tha@gefion-gym.dk.

Tid og sted samt aktiviteter:
Sommeren er ikke vores mest aktive periode, så fra skovturen Grundlovsdag frem til vores første egentlige møde første tirsdag i september er Sommerdramaterne det eneste, der er på vores program.

Disse linjer er skrevet i begyndelsen af maj, men hvis vejret holder bare nogenlunde samme standard, må det lige nu være højsommer og ikke mindst høj sol over Dannevang (forhåbentlig har jeg ikke forhekset det med denne ”forudsigelse”). Når det er sommer, sol og i det hele taget Danmark dejligst, er der ingen grund til at fortabe sig i teaterets dybe, mørke ro. Vi skal ud og få lidt sol på det blege kadaver, som er blevet trukket gennem en vinter så lang og hård, at man aldrig troede, termometeret kunne gå i plus igen. Derfor lægger Dramaten også de indendørs aktiviteter på hylden og begiver os ud i sommerlandskabet. Ja, ganske vist så holder vi os indenfor, hvis det regner, men vi tager på besøg hos hinanden i sommerlandet. Disse visiter kalder vi for Sommerdramater. Det er små uformelle sammenkomster, der varer 2-3 timer, og hvor vi vender løst og fast. Hvis man har lyst til at få et kig ind bag kulisserne i kredsen, så er dette en aldeles glimrende mulighed for det.

Sommerdramaterne består i, at vi mødes hver anden tirsdag kl. 19.30 til en bid brød og lidt vådt til ganen og taler om løst og fast i 2-3 timers tid. Programmet er som følger:

Juli: Sommerdramat hos Hans Nipper, Vallensbæk. Tilmelding på tlf: 21 65 11 60.

Juli: Sommerdramat hos Torben Holm, Ballerup. Tilmelding på tlf: 23 33 74 80.

August: Sommerdramat hos Eva Walpersdorff, Islands Brygge. Tilmelding på tlf: 21 36 63 68.

Vi mødes omkring kl. 19.30, og tilmelding skal ske senest dagen før.

Vi håber, at se mange nye interesserede!

Vi ses igen til almindelige dramat-aftener tirsdag d. 4. september kl. 19.30.  Og så er der kun tilbage at sige: Husk at nyde vejret; det er ligesom så meget andet: Ej blot til lyst!

Sted for dramataftener fra d. 4. september: Dramalokalet på 2. sal på Gefion Gymnasium, indgang gennem gitterporten i Øster Voldgade 8, 1350 København K.

Kontingent: 450 kr. pr. halvår.

Deltagelse kræver medlemsskab af DVL.