Nyheder

Julegaver

De første tegn på jul er så småt fremme i forretningerne – det er tid til at planlægge julegaver. I 2022 skal vi fortsat være så meget udendørs som muligt. Det er derfor oplagt at give andre og sig selv godt outdoor-udstyr i julegave.

European Week of Sport på E6

I september vil vi i DVL København forsøge at gøre opmærksom på fjernvandrevejene ved at afholde en række fjernvandreture i den europæiske uge for bevægelse European Week of Sport, som løber fra 23. til 30. september

DVL Kbh. går til filmen

Dansk Vandrelaug har selvfølgelig en YouTube kanal hvor man kan se såvel nye og som historiske film om DVL

Ny virtuel vandresti i Nordsjælland

DVL er via sit engagement i Friluftsrådets lokale arbejde med til at skabe nye vandremuligheder. Foreløbig kan ruten kun findes på nettet, men måske bliver den senere afmærket ude i naturen.

Åbne ture- ingen tilmelding

Så blev det endelig juli og tilmeldingen til Københavns afdelingens ture er fjernet. Tilbage er nu alene sanketurene og generalforsamlingen som kræver tilmelding.

World Trails G7 Summit

Ikke kun stormagterne mødes i denne tid. Verdens vandreruter har haft deres eget topmøde.

Tilmelding? – ikke tilmelding?

Nu går det heldigvis den rette vej med Covid-19 og samfundet åbner mere og mere op.
Københavns afdelingens bestyrelse har drøftet hvorledes vi ønsker overgangen til at lave ture helt uden tilmeldinger skal ske.

Brug Livet Københavner!

Københavnsafdelingen deltog 10. maj 2021 i Københavns kommunes første digitale konference for pensionister og promoverede selvfølgelig vandring.

Ledige pladser?

Ind i mellem hører man på turene at det kan være svært at få en plads ved tilmelding til turene og at man skal være hurtig hvis man vil med på tur. Men er det rigtigt?