Nyheder

Jeppe på Bjerget

Stykket passer ikke ind i datidens faste skabelon over komedier, der er ingen unge elskende, personerne skaber selv bevidst konflikten, de er unødigt onde ved stakkels Jeppe, og det er vigtigt for dem til sidst at stikke kniven helt ind, hvor det gør ondt og få Jeppe til at forstå, at han er en nar.

Forårskoncert

FORÅRSKONCERT
med
DVL SANGKORET
Dirigent Bjarne Kiel
Onsdag d. 8. maj 2019 kl. 19:30

DVL varden i Gribskov

Vi nåede det - besøget ved DVL varden i Gribskov. Siden 2011 har et fiskeørnepar haft en rede i et højt grantræ i Gribskov. Desværre har de valgt den del af skoven hvor DVL varden er placeret. Så siden 2011 har det været umuligt at besøge varden i yngletiden.

Steen Svendsens livslange vandreeventyr

I 1971 meldte Steen Svendsen sig ind i Dansk Vandrelaug. Det er blevet til et langt vandreeventyr i selskab med mange rare mennesker, næsten fra begyndelsen som fast turleder i Københavns Afdeling.

Bente og Steen Svendsen på en af deres mange vandreture. Privatfoto.

Turlederjubilæum

Blandt Københavnsafdelingen mange engagerede og dygtige turledere er en lille eksklusiv klub med over 40 års erfaring som turleder. Bernd Disselmann er det nyeste medlem.

Sidste tur i 2018

Mandag den 31. december 2018. Årets sidste vandretur gik rundt i Folehaven med start og slut på Rungsted station. Københavnsafdelingen har dermed haft mere end 350 ture i 2018 hvilket er det højeste antal i mange, mange år.

Julekoncert

Sangkredsen inviterede til julekoncert onsdag den 19. december kl 19.30 i Husumvold Kirke

Tempelkrogen

Vi er i afdelingen glade for omtale i medierne. En af vore frivillige sender turannoncer til lokale medier et par uger før turene afholdes og ofte kommer der en lille artikel ud af det.

Lange vandreture?

Har du lyst til de lange vandreture kan det stadig nås inden jul.
Københavnsafdelingen har disse tilbud resten af året.