Nyheder

Så starter vi igen

I løbet af få dage er det lykkedes bestyrelsen for Københavnsafdelingen at få et overblik over hvilke ture der kan gennemføres den næste tid – under de gældende retningslinjer.

Nu må vi være 25 sammen på tur.

Men før vi åbner for tilmeldingerne til turene skal vi i afdelingen have et overblik over hvilke ture der kan gennemføres den kommende tid.

Nyt online initiativ

DVL Vandrerakademi er vores forsøg på at bringe medlemmerne sammen online i en kold tid med corona-begrænsninger, hvor vi ikke kan gå sammen.

Hjælp coronakrisens børn sammen med DVL

Vær med til at gøre en forskel og få en god vandreoplevelse samtidig. Støt Danmarks Indsamling 2021 sammen med DVL. For dér, hvor nøden før pandemien var stor, er den nu ekstrem

Vi står på hoved for og med medlemmerne

Turlederne i København sprudler med gode ideer til nye ture i en Corona-tid. Selv om man kun må være 10 på tur sammen lader vi os ikke bremse i udviklingen af afdelingens turtilbud.

Nye Corona stramninger

Så blev der desværre indført nye Corona-stramninger.
Københavnsafdelingen vil fortsætte med at udbyde vandreture – men følger forsamlingsforbuddets antal i dets op og nedture. Så den næste måned er det kun med 10 deltagere. Enkelte ture vil blive aflyst – det er derfor vigtigt at holde sig opdateret i Turdatabasen på hjemmesiden hvad der sker.

Corona med på tur?

DVL-sekretariatet på Kultorvet har i dag - den 14. oktober 2020 - modtaget information om, at en turdeltager er blevet testet positiv for Corona

Julegaver

De første tegn på jul er allerede fremme i forretningerne – det er tid til at planlægge julegaver. I 2021 skal vi fortsat være så meget udendørs som muligt. Det er derfor oplagt at give andre og sig selv godt outdoor-udstyr i julegave.

Efterårs blade

Introture starter igen

Københavnsafdelingen har modtaget midler fra Friluftsrådets Lokalpulje til at afholde en række Intromøder for nye medlemmer i løbet af 2020. Efter en Corona-pause starter vi nu igen med 4 møder i de kommende måneder.

Flere Mandeture

Københavnsafdelingen har modtaget midler fra Friluftsrådets Lokalpulje til et Mandeprojekt - for at øge andelen af mandlige deltagere på vore vandreture. Nu tager vi hul på efterårets program