Nyheder

Frivillighedstræf i Svendborg

6 turledere fra Københavnsafdelingen mødtes med turledere fra hele landet til et herligt træf på Svendborg Vandrehjem 14-16 juni.

En stor turleder er gået bort

På en dejlig lys forårsdag er Steen Svendsen gået bort. Han sov stille ind omgivet af sin lille familie. Døden var ventet, men ikke så hurtigt. Mere end 150 venner samt familien mindedes ham ved bisættelsen 29. maj 2019 i Husum Kirke og den efterfølgende mindehøjtidelighed i Pejsegården.

Weekendtur med DVL

Turlederne er helt gået agurk med flere spændende weekendture ture i efteråret 2019. De vises nu i Turdatabasen og på hjemmesiden under tilmeldingsture. Hold øje med hvad der sker.

Forårsudstilling

Kunstkredsen har forårsudstilling tirsdag den 14. maj kl 17 på Kultorvet7, 4. sal Kbh

DVL varden i Gribskov

Vi nåede det - besøget ved DVL varden i Gribskov. Siden 2011 har et fiskeørnepar haft en rede i et højt grantræ i Gribskov. Desværre har de valgt den del af skoven hvor DVL varden er placeret. Så siden 2011 har det været umuligt at besøge varden i yngletiden.

Steen Svendsens livslange vandreeventyr

I 1971 meldte Steen Svendsen sig ind i Dansk Vandrelaug. Det er blevet til et langt vandreeventyr i selskab med mange rare mennesker, næsten fra begyndelsen som fast turleder i Københavns Afdeling.

Bente og Steen Svendsen på en af deres mange vandreture. Privatfoto.

Turlederjubilæum

Blandt Københavnsafdelingen mange engagerede og dygtige turledere er en lille eksklusiv klub med over 40 års erfaring som turleder. Bernd Disselmann er det nyeste medlem.

Sidste tur i 2018

Mandag den 31. december 2018. Årets sidste vandretur gik rundt i Folehaven med start og slut på Rungsted station. Københavnsafdelingen har dermed haft mere end 350 ture i 2018 hvilket er det højeste antal i mange, mange år.

Julekoncert

Sangkredsen inviterede til julekoncert onsdag den 19. december kl 19.30 i Husumvold Kirke

Tempelkrogen

Vi er i afdelingen glade for omtale i medierne. En af vore frivillige sender turannoncer til lokale medier et par uger før turene afholdes og ofte kommer der en lille artikel ud af det.