Tilmeldingsture

Typiske begynderfejl ved tilmelding:

  • Du har ikke læst og fulgt hele vejledningen
  • Du prøver at logge ind på Medlemsportalen i stedet for at følge det link du har modtaget fra supporten til Tilmeldingssystemet.
  • Du får afbrudt tilmeldingen  – før du kunne betale. Vent nogle dage – din tilmelding er registreret – og du vil modtage en mail fra support med link til betalingen
  • Du tilmelder dig selv 2 gange – både som deltager og som ledsager og opkræves for 2 personer. Kontakt support
  • Du har lavet en fejl ved tilmelding og prøver at lave en ny tilmelding. Så kommer der problemer, da systemet kun accepterer 1 tilmelding pr mailadresse. Jo flere forsøg – jo flere problemer. Kontakt support.
  • Du kan slet ikke finde turen og tilmelde dig – måske er tilmeldingen slet ikke startet endnu. Vent til den rigtige dag.
  • Ring IKKE til sekretariatet eller turlederne – de kan ikke hjælpe dig.
  • Dit kreditkort vil ikke fungere. Vi modtager kun VISA og VISA Dankort

Vejledning:

Første gang du logger ind, skal du trykke på LOG IND (brug ikke Opret Profil). Du kan bruge samme password som til DVLs Medlemsportal.
Har du glemt den, så tryk på “glemt adgangskode”, så får du tilsendt et link, hvor du skal skrive dit eget password, og herefter kan du booke den ønskede tur.

KUN
ikke-medlemmer skal trykke på OPRET PROFIL og følge anvisningerne på skærmen.

Hvis man har en iPad, tablet eller PC af ældre dato kan der være problemer med at se hele skærmbilledet. Det samme gælder for nogle mobiltelefoner. Løsning: find en nyere maskine.

Der findes 2 DVL-systemer: 1. Medlemsportalen der administreres af sekretariatet på Kultorvet. 2. Tilmeldingssystemet der administreres af Københavnsafdelingen.  Det er KUN i tilmeldingssystemet man kan tilmelde sig Kbh afd. ture
Man kan benytte samme brugernavn og password begge steder. Men der sker ingen ikke nogen automatisk synkronisering af Password. Hvis man retter password i Medlemsportalen går der ca ½ døgn før det slår igennem i Tilmeldingssystemet. Man kan ikke rette den anden vej da opdateringen kun foregår den ene vej.

Man skal benytte samme mailadresse begge steder.

Har du brug for HJÆLP skal du sende en mail til support@kbh-dvl.dk.  Det hjælper ikke at ringe til DVLs sekretariat i København eller turlederne – de henviser bare til supportmailen.

Afmelding:

Hvis du ønsker af afmelde en tur du er blevet tilmeldt til fremgår reglerne af vore Handelsbetingelser.  Se Handelsbetingelser DVL Kbh 14122021.

“Eventuel afbestilling af ture skal ske til turlederen. Desuden kontaktes turlederen pr. tlf., hvis afbestilling af turen sker på turdagen/turens startdato, således at der ikke ventes forgæves ved afgange”

Det første du gør er altså at kontakte turlederen. Derefter vil support sørge for papirarbejdet og refundere evt. tilbagebetaling.

 

Københavnsafdelingen tilbyder lige nu følgende tilmeldingsture:

Ferieture:

Efterårsvandring på Fyn. Turledere Bente Frænell og Grethe Aagaard.
15-21 oktober 2022. 85 km. Tilmelding fra den 10.05 2022 kl. 18 t.o.m. 7.10.2022

Müllerthal i Luxemburg. Turledere Bente Frænell og Grethe Aagaard.
28 april – 5 maj 2023. 78 km. Tilmelding fra den 10.01.2023 t.o.m. 15.02.2023

 

Vil du skrives op på en venteliste følger du blot den almene tilmeldingsprocedure  -så dukker spørgsmålet automatisk op 

 

Du kan også bruge dette link til tilmelding:   Link til den generelle tilmeldingside

Mange af  DVLs andre afdelinger tilbyder også ferieture – det samlede overblik får du på www.dvl.dk