Sammen på tur – med DVL

Københavnsafdelingen lavede et særligt arrangement midt i november for alle medlemmer af DVL – uanset hvilken afdeling de hører under.

Hovedstadsområdet byder på mange større eller mindre grønne område, men adskillige er kun kendt af de lokale hunde-luftere.  Vi ville med denne dag vise hvilken fin natur den tidligere Skovlunde flyveplads og Harrestrup Ådal byder på. Det er let at komme dertil fra S-togsstationen Malmparken St. og der er gode p-muligheder for de som kommer med bil.

Turlederne havde bundet en buket af vore populæreste vandreture og guidede rundt på området i løbet af eftermiddagen. Alle turene starter og slutter på Malmparken St.

Vandreturene var planlagt således:

Aktivitet 1: Vandretur med indslag om den lokale kunst. 7+2 km. Start kl. 12.15

Aktivitet 2: Vandretur i raskt motionstempo (5-5,5 km/timen). 8+2 km. Start kl. 12.00

Aktivitet 3: Gå dig Glad vandretur. 5+2 km. Start kl. 12.30

Aktivitet 4: Længere Vandretur. 13+2 km. Start kl. 11.30

Aktivitet 5: Vandretur for børn + 8 år med naturbingo, skattejagt mv. 3+2 km. Start kl. 12.30

Vi bød på et enkelt traktement i Madpakkehuset  inden vi sammen vandrede de sidste 2 km tilbage til Malmparken St. De fleste medbragte sin egen kop.

Den vigtigste indfaldsvinkel, når nogle vælger at deltage i DVLs aktiviteter, er fra ”Mund til Øre”. Man deltager fordi man er blevet opfordret af andre til at deltage. Dette ville vi med arrangementet ”Sammen på tur – med DVL” udnytte og dermed få endnu flere med ud i naturen på vandreture.

Vi ville med arrangementet også vise hvorfor vi i DVL vandrer hele året – og at naturen altid har noget at byde på. Arrangementet gennemføres uanset vejret, så husk fornuftigt fodtøj og vand- og vindtæt overtøj.

Alle medlemmer var indbudt til at tage en ven/kollega/nabo med på de særlige ture denne dag. Man kunne deltage, hvis man tager 1-2 ledsager, som ikke er medlem af DVL- eller 1-2 børn med. Der var tilmelding således at der var styr på deltagerantallet.

Arrangementet var støttet af Nordea-fonden.